ARTIS

€ 2,- korting

In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen.

Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving! Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van ARTIS is een verhaal over onszelf.

Ontdek het zelf

Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein.

ARTIS-Micropia

Profiteer van voordeel en bezoek ARTIS én Micropia met een combiticket. Meer informatie over ARTIS-Micropia vind je hier.

Let op: de tickets zijn alleen via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.