Let op: tickets Archeon pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Archeon volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Archeon

25% korting

Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen en duik diep door de middeleeuwen.

Archeon

Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap eens in een echte boomstamkano en bekijk het leven van de eerste boeren. Kom dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage. Of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of wordt tot ridder geslagen. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. In het Archeologiehuis liggen échte vondsten en op de Romeinse Restauratiewerf worden de Zwammerdamschepen gerestaureerd.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Archeon. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticket informatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Archeon.
  • De tijd die aangegeven wordt op het tijdslot is het moment van aankomst. Je hebt dus een half uur de tijd om het park binnen te komen. Daarna mag je de gehele dag blijven. 
  • Tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 januari 2021, m.u.v. 12 en 13 december 2020.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Corona maatregelen Archeon

Geopend vanaf: 01 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend. Extra hygiëne maatregelen. 
Horeca: Geopend. Restaurants & take-away mogelijkheden.
Overige maatregelen:  www.archeon.nl

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Archeon met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Alphen aan de Rijn voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels