advertentie

Archeon

Alphen aan den Rijn
 
(6 beoordelingen)
Archeon  556

Koop je ticket voor Archeon met 20% korting

20% korting

Zwerf lekker lang door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, duik diep door de middeleeuwen en ontdek hoe Romeins je bent in het Romeinse museum.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap eens in een echte boomstamkano en bekijk ook het leven van de eerste boeren. Kom héél dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel. Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of wordt tot ridder geslagen. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. In het Archeologiehuis liggen échte vondsten en op de Romeinse Restauratiewerf worden de Zwammerdamschepen gerestaureerd. Sluit de dag spectaculair af met een spannend gladiatorengevecht in de Arena.


Kenmerken van Archeon
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Met de hond, Educatief, Kinderfeestjes, Musea, Attractieparken
ArcheonGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkMet de hondEducatiefKinderfeestjesMuseaAttractieparken

Klantenbeoordeling Archeon

 
(6 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenSaskiaKR, 7 augustus 2018 Gezin
Erg mooi park

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het Archeon is een mooi park. Het is er erg verzorgd. De kinderen worden overal in betrokken, Er is van alles te beleven in het Archeon. De vogel show is ook erg leuk. Ook bij de vogel show worden de kinderen bij betrokken. Het park is ook heel leerzaam. Let wel op dat als je via ANWB de kaartje koopt dat je ook je "activiteiten pas" bij de kassa krijgt. Ze wilde ons er apart voor laten betalen. Maar na overleg bleek dat we ze er gewoon "gratis" bij kregen. Hou dit goed in de gaten, want een activiteiten pas is best duur. En dan heeft de korting van de ANWB geen nut als je apart nog zo'n pas gaat kopen. Wij zijn er de hele dag geweest. Het was er erg leuk. Wij hadden ons eigen eten en drinken mee, dus ik weet niet of het eten en drinken duur was. Het personeel leeft zich goed in hun rol in. Leuk voor jong en oud!

A. Heerink, 22 mei 2018 Gezin
Leuk en leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Geschikt voor alle leeftijden. Er zijn veel activiteiten die het extra leuk maken. Door het betrekkelijk kleine oppervlak hoef je niet ver te lopen, waardoor het ook erg geschikt is voor de erg jonge (of juist wat oudere) bezoeker.

funman, 11 september 2017 Gezin
Leuk en afwisselend uitje met geweldig personeel

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Wij hebben ons hier uitstekend vermaakt. Het park biedt veel afwisseling en het personeel is zeer goed ingeleefd in de verschillende archeologische tijdbeelden. De roofvogelshow en het gladiatorengevecht (met veel humor erin) zijn echte aanraders!

Ronald., 23 augustus 2017 Gezin
Leuk en informatief dagje uit!

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Archeon is een leuk en leerzaam uitje Voor jong en oud. Wij hebben ook hier hier een leuke dag beleefd. Zelf vond ik alleen de openingstijden iets aan de korte kan in de zomerperiode. Vooral met kinderen is er zo veel te doen en op het einde van de dag is er bij de gladiatoren veel te beleven, hierdoor hadden wij bijvoorbeeld geen tijd meer voor ander activiteiten. Horeca prijzen zijn wel vrij hoog.

henri@, 7 augustus 2017 Stel
leuk en leerzaam

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

leuk en leerzaam voor jong en oud vriendelijk en attent personeel acteurs spelen leuk in op kinderen e.d. ook hond vriendelijk park
Toon meer resultaten


Prijzen en tickets

leden
Volwassene vanaf 10 jaar van € 19,90 voor
€ 15,
92
Kind van 4 t/m 9 jaar van € 18,40 voor
€ 14,
72
Senior 65+ van € 18,40 voor
€ 14,
72
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 6 januari 2019
te gebruiken t/m 6 januari 2019
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Archeon. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via iDeal of Creditcard. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar het Archeon. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 januari 2019, m.u.v. 19 mei, 8 en 9 december.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 6 januari 2019, 12.00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 6 januari 2019, m.u.v. 19 mei, 8 en 9 december.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Archeonlaan 12408 ZBAlphen aan den Rijn Archeon
  Archeonlaan 1
  2408 ZB Alphen aan den Rijn
  Plan uw route

  Contact

  Bel 0172-447744
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden. 

  Openingstijden

  Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.  Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Museum de Heksenwaag

Oudewater
(0 beoordelingen)
In Museum de Heksenwaag kunnen bezoekers op de weegschaal staan die in de 16e eeuw gebruikt werd om te beoordelen of iemand een heks was of niet.
Geen foto

100 Highlights Cruise - Canal Tours Amsterdam

Amsterdam
(0 beoordelingen)
Deze rondvaart voert je in 1 uur langs alle hoogtepunten van de stad, zoals grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk en het Anne Frankhuis.
Geen foto
€ 7,50 korting

het Spoorwegmuseum

Utrecht
(18 beoordelingen)
Bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie.
Geen foto

Biesbosch Museum

Werkendam
(0 beoordelingen)
Exposities, een audio visueel centrum, levensechte mock-ups, een enorme verzameling opgezette dieren en een fascinerend waterbouwkundig paviljoen.