Archeon

20% korting

Zwerf lekker lang door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, duik diep door de middeleeuwen en ontdek hoe Romeins je bent in het Romeinse museum.

Ga mee héél ver terug in de tijd, naar het kamp van de jagers. Stap eens in een echte boomstamkano en bekijk ook het leven van de eerste boeren. Kom héél dichtbij de Romeinen in een echt badhuis met een Romeinse massage of bezoek de geurige kruidentuin en geniet even bij de Romeinse Tempel.

Duik diep in de middeleeuwen en schiet alvast de pijl in de roos of wordt tot ridder geslagen. In het middeleeuwse stadje wordt hard gewerkt bij de mandenmaker, de bakker en de ambachten van weleer. In het Archeologiehuis liggen échte vondsten en op de Romeinse Restauratiewerf worden de Zwammerdamschepen gerestaureerd.

In het openingsseizoen van 30 maart tot en met 27 oktober, sluit je spectaculair de dag af met een spannend gladiatorengevecht in de Arena.

Halloween

Archeon is in rep en roer. Circus Bizzar is neergestreken en er heerst overal spanning, angst en afschuw. Er worden een aantal bezoekers vermist. De circusleeuw is al een tijdje uit zijn kooi en er zijn bloedsporen gevonden bij de artiesteningang. In diverse Frighthouses maak je kennis met de meeste gruwelijke personages en een clown die je nooit tegen had willen komen. Halloween is op 18 en 19 oktober van 19 tot 22.30 uur.

 

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.