Maatregelen coronavirus Apenheul

Apenheul volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Apenheul

€ 1,- korting

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul.

In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het park kom je overal handige spottips tegen, zodat je er niet één hoeft te missen. Tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers kom je bovendien nog veel meer over deze bijzondere dieren te weten.
Klaar met apen spotten? Leef je uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland!
Let op: een aantal doorloopgebieden met loslopende apen zijn gesloten om zo de veiligheid van mens en dier te waarborgen. De apen zijn in dit geval dan vaak zichtbaar via uitzichtpunten.

Méér dan een leuk dagje uit

Apenheul zet zich wereldwijd in voor de apen en hun leefgebied in het wild. Veel apensoorten worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Het Apenheul Natuurbehoudfonds steunt verschillende projecten om de apen en natuur wereldwijd te beschermen. Bezoek je Apenheul, dan draag je hier automatisch aan bij. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen. Let op: gratis tickets kunnen alleen aangeschaft worden i.c.m. een betaald ticket.

Coronamaatregelen Apenheul

Geopend vanaf: 18 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://apenheul.nl/plan-je-bezoek/veilig-samen-uit

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Apenheul met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Apeldoorn voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Apenheul:

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.