Apenheul

€ 2,50 korting

Een bijzonder bos vol loslopende apen, dát is Apenheul.

Apenheul

Apenheul is al 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul! Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Dit unieke apenpark blijft je verrassen. Klim en klauter als een aap in één van de vele speeltuinen, wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld, bezoek de presentaties van de dierverzorgers en zie welke apenstreken gorillajong Kiango uithaalt.

Méér dan een leuk dagje uit

Apenheul zet zich wereldwijd in voor de apen en hun leefgebied in het wild. Veel apensoorten worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) steunt verschillende projecten om de dieren en natuur te beschermen. Bezoek je Apenheul, dan draag je hier automatisch aan bij.

Kijk op apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en leuke activiteiten in de vakanties.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets zijn alleen geldig op de in het bestelproces gekozen datum en tijdstip. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets 24 uur voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  •  Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Heb je geen goed afsluitbare tas? Dan krijg je bij de ingang van het park een 100% aapvrije tas te leen. Lees voor meer informatie het parkreglement.
  • (Huis)dieren zijn niet toegestaan om infectiegevaar en schrikreactie tussen dieren te voorkomen. Dit geldt ook voor geleide- en hulphonden. Apenheul biedt geen mogelijkheid om meegebrachte (huis)dieren tijdelijk te huisvesten.
  • Het lenen van een rolstoel is mogelijk. Je betaalt € 1,- borg, die je na inlevering weer terugkrijgt. Reserveren van rolstoelen is helaas niet mogelijk.
  • Apenheul hanteert variërende kassaprijzen (de prijs is per dag verschillend). Wij gaan uit van de hoogste kassaprijs.
  • Je kunt betaald parkeren bij gemeentelijke parkeerplaats aan de J.C. Wilslaan in Apeldoorn. Klik hier voor parkeertarieven. Houd er rekening mee dat het ca. 10 minuten lopen is vanaf de parkeerplaats naar de entree van Apenheul.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.