Apenheul

€ 1,- voordeel

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul.

In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het park kom je overal handige spottips tegen, zodat je er niet één hoeft te missen. Tijdens de speciale presentaties van de dierverzorgers kom je bovendien nog veel meer over deze bijzondere dieren te weten.
Klaar met apen spotten? Leef je uit als een aap in het Na-aaphuis of geniet van een lekker, biologisch frietje met uitzicht op het gorilla-eiland!

Méér dan een leuk dagje uit

Apenheul zet zich wereldwijd in voor de apen en hun leefgebied in het wild. Veel soortgenoten van de apen die je in Apenheul ontmoet, worden in het wild namelijk met uitsterven bedreigd. Het Apenheul Natuurbehoudfonds steunt verschillende projecten om de apen en natuur wereldwijd te beschermen. Bezoek je Apenheul, dan draag je hier automatisch aan bij. Een win-win situatie dus! Wil je meer doen? Drink of koop dan Apenheul's (h)eerlijke Lazy Monkey koffie in het park of ga mee op ecoreis.

Voordeeldagen

Apenheul hanteert verschillende tickets: één voordeeldagen ticket en één regulier ticket. De voordeeldagen zijn alle doordeweekse dagen (behalve feestdagen en in de vakanties). De reguliere tickets zijn alle dagen geldig, het voordeeldagen ticket is alleen geldig tijdens voordeeldagen.

Voordeeldagen zijn alle doordeweekse dagen t/m 3 november, met uitzondering van:

  • 12 t/m 27 oktober (herfstvakantie)

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.