ANWB Ledendag TINA - De Tina Turner Musical

Bestel nu tickets voor de ANWB Ledendag in het Beatrix Theater Utrecht met € 15,- voordeel op alle rangen!

Dit inspirerende verhaal moet je horen, beleven en voelen! Deze musical is op zondagmiddag 12 juni exclusief voor ANWB Leden te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Op=Op dus wees er snel bij!

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het enige echte rauwe levensverhaal verhaal van Tina Turner, de vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart. In TINA - De Tina Turner Musical hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’.

Tina Turner

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.

Musical Awards 2022

TINA - De Tina Turner Musical kreeg maar liefst 7 nominaties voor de Musical Awards 2022 en hoofdrolspeelster Nyassa Alberta won de award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol.

Waar en wanneer

Deze inspirerende musical is op zondagmiddag 12 juni exclusief voor ANWB Leden te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Aanvangstijd: 14.00 uur. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf € 23,95. En je zit op de eerste rang vanaf € 80,95-! Ben je niet in de gelegenheid om naar de Ledendag te komen, dan bieden wij ook tickets aan voor andere dagen. TINA - De Tina Turner Musical.

Aanvullende informatie

  • De musical duurt ongeveer 2 uur en 45 min (inclusief pauze).
  • Het voordeel op de tickets is gebaseerd op de reguliere kassaprijs (de kassaprijs van de reguliere zondagmiddag voorstelling).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via ons contactformulier.
  • Informatie over de bereikbaarheid en parkeren vind je hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Meer zien van TINA - De Tina Turner Musical?

Wil je als ANWB-lid toegang tot exclusieve content van de musical TINA? Download de Close app en ontvang content speciaal voor ANWB-leden, beheer je tickets in de app en nodig je gezelschap uit om de voorpret écht te laten starten. Download de app hier