ANWB Ledendag en het coronavirus

De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix kon vanwege het coronavirus niet doorgaan in het weekend van 3 mei 2020. Hiermee komt ook de ANWB Ledendag op 30 april te vervallen. De organisatie van de Dutch Grand Prix heeft aangegeven dat de Formule 1 definitief wordt verplaatst naar 2021. De exacte datum is nog niet bekend. De verwachting is dat de nieuwe datum eind dit jaar bekend zal worden gemaakt door de autosportfederatie FIA. Leden die tickets hebben gekocht voor de ANWB Ledendag op Circuit Zandvoort zijn via de mail op de hoogte gebracht. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

ANWB Ledendag Circuit Zandvoort

Fan van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Neem dan deel aan de Pitlane Walk op 30 april en bezoek Circuit Zandvoort!

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Na een afwezigheid van 35 jaar keert van 1 tot en met 3 mei de Formule 1 weer terug op het Circuit van Zandvoort. Op donderdag 30 april krijgen ANWB leden de unieke kans om een bezoek te brengen aan Circuit Zandvoort met de Pitlane Walk.

Pitlane Walk

Bekijk van dichtbij hoe de teams in de pitstraat hun pitstops oefenen en de Formule 1 auto's gereedmaken voor de vrije trainingen op vrijdag. Dichterbij kan je als racefan niet komen!
Op donderdag 30 april is ook de Fanzone met verschillende race activiteiten toegankelijk voor ANWB leden. Zie verder met eigen ogen hoe de laatste zaken worden opgebouwd en in gereedheid worden gebracht voor de meer dan 300.000 racefans die de Dutch Grand Prix gaan bezoeken.

Kortom, ervaar op 30 april een zeer uniek inkijkje in de wereld van de F1 Heineken Dutch Grand Prix!

Aanvullende informatie evenement

Na aanschaf van het ticket zal je enkele weken voorafgaand aan de ANWB Ledendag Circuit Zandvoort een servicemail ontvangen met meer informatie. In deze mail zal onder andere informatie staan over de begintijd en eindtijd van het evenement en de parkeermogelijkheden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Het ticket is verplicht voor iedere leeftijd, zonder geldig ticket wordt er geen toegang verleend tot het evenement.