Anastasia

Tot € 10,- voordeel

De Broadway musical Anastasia. Beleef de historie. Ontdek het mysterie.

Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en vertelt het legendarische verhaal van een verloren Russische prinses die op zoek is naar haar werkelijke identiteit. Stage Entertainment brengt je de sprankelende, Nederlandse versie van dit grote Broadway-succes. Boek nu en wees zeker van de beste plaatsen!

Voel het mysterie en beleef het avontuur

Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: dit moet je gaan zien!

Wereldwijd succes

Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Overnachten

Maak jouw avondje uit compleet en combineer de theatervoorstelling met een overnachting in Scheveningen! Na een diner in het Ambiance restaurant loop je zo naar het AFAS Circustheater. Je overnacht comfortabel in het Badhotel Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Bestel de overnachting met ANWB Ledenvoordeel.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
Je ontvangt € 10,- voordeel op voorstellingen t/m 31 oktober. Op de overige voorstellingen ontvang je een voordeel van € 5,-.