Maatregelen coronavirus Volendam Rent & Event

Volendam Rent & Event volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Volendam Rent & Event

Ontdek Volendam en omgeving op een elektrische scooter, fatbike, e-bike of fiets!

Rij langs de Hollandse landschappen, windmolens, weilanden en de Gouwzee op een elektrische scooter, fatbike, e-bike of fiets. Bezoek de oude havenstadjes Monnickendam, Marken of Volendam, kijk uit over het Markermeer en geniet van de natuur en de boerderijen. Huur bij verhuurbedrijf Rent & Event een e-scooter, e-fatbike, e-bike of fiets en ontdek (per tour of op eigen houtje) de prachtige omgeving!

E-scooter

Met deze elektrische scooter rijd je in stilte (en zonder uitstoot) door het landschap. Hiermee ga je volledig op in de natuur en kan je optimaal genieten van de omgeving. Toch liever een vaste tocht rijden? Volendam Rent & Event biedt diverse e-scooter tours. Met de 2 uur durende Volendam & Edam tour ontdek je alle highlights van Volendam & Edam, bovendien ontvang je een ticket voor een bezoek aan het Edam Museum en koffie met appelgebak, gratis! 

E-fatbike huren

De e-fatbike is elektrisch aangedreven waardoor je heerlijk licht door de streek kan fietsen, zelfs bij wind tegen! Stop onderweg op één van de gezellige terrasjes of neem een kijkje bij de kaasboerderij. Voor het huren van een e-fatbike kun je kiezen uit 1 dag, 2 dagen of 3 dagen. 

E-bike

Huur een e-bike bij Rent & Event en fiets door de mooie omgeving van Volendam. Het is mogelijk een e-bike te huren voor 1 dag, 2 dagen of 3 dagen.

Fiets 

Kies voor een leuke fietsroute en ontdek de regio op een oerhollandse manier. Een fiets huren kan voor 1 dag, 2 dagen of 3 dagen. 

Klederdrachtfoto Volendam

Maak jouw dagje weg helemaal af en hijs je in de authentieke klederdracht van Volendam! Bij Rent & Event ontvang je een voucher voor de klederdrachtfoto die je vervolgens op de haven van Volendam kunt laten maken.

Woltje's Stroopwafel Experience

Tijdens Woltje's Stroopwafel Experience leer je alles over het maken van een stroopwafel. Daarnaast proef je tijdens de Experience een overheerlijke vers gebakken stroopwafel. Een dagje Volendam is niet compleet zonder een bezoek aan Woltje's Backerij!