Maatregelen coronavirus GPS Tour Renzy.nl

Renzy volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

GPS Tour Renzy

€ 7,50 korting

Ontdek het traditionele Hollandse landschap en de kleine historische steden van Zuid-Holland op een unieke manier: met een Renault Twizy!

Ga eropuit in een 100% elektrische en milieuvriendelijke Renault Twizy. De autootjes zijn geschikt voor twee personen en voorzien van GPS-navigatie met gedetailleerde kaarten die je langs een vaste route leiden. Terwijl je jouw ogen uitkijkt vertelt de audiogids je alle ins en outs over de omgeving en bezienswaardigheden.

Duin & Strand tour - duur 120 of 180 minuten

Beschikbaar t/m 31 oktober

Ontdek Noordwijk en omgeving met de Duin en Strand tour. Deze authentieke kustplaats is zeker een bezoek waard. Rij door de vrije natuur, de zandduinen en langs Nederzandt. Voel de vrijheid!

Polder & Windmolen tour - duur 180 minuten

Beschikbaar t/m 31 oktober

Windmolens, water en polders, je vindt het allemaal rond De Kaag. Rij op jouw gemak rond door dit typische Hollandse landschap.

Historie & Kastelen tour - duur 180 minuten

Beschikbaar t/m 31 oktober

De rijke historie van Nederland zie je terug in deze tour. Enigszins verscholen, maar met GPS goed te vinden, bekijk je de mooiste kastelen en luxe buitenhuizen.

Dahlia Showtuinen tour - duur 180 minuten

Beschikbaar van 13 augustus t/m 3 oktober

Bezoek de mooiste Dahlia Showtuinen van Europa, een authentieke Dahlia bloemenkwekerij en de Dahlia showtuin van Kasteel Keukenhof. Geniet van de kleuren en geuren!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Renzy.nl. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De bestuurder dient 21 jaar of ouder te zijn en minstens 3 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs.
  • Van tevoren wordt er een borg gevraagd van € 150,- (creditcard/pin/retourpin).
  • Op vertoon van een geldig rijbewijs

Coronamaatregelen Renzy.nl

Geopend vanaf: Niet gesloten geweest
Overige maatregelen:

De Renault Twizies worden voor de start van iedere tour grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Medewerkers dragen handschoenen en klanten moeten hun handen ontsmetten.

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Renzy met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Lisse voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.