Let op: tickets Escape Tours pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Escape Tours volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Escape Tours

€ 5,- korting

Ontdek een stad op een unieke en leuke manier met Escape Tours. Ontsnap bijvoorbeeld uit Amersfoort, Zwolle, Nijmegen, Maastricht of Eindhoven!

Beleef een gezellig dagje uit met Escape Tours!

Kies welke stad je wilt ontdekken en speel samen met familie, vrienden en/of collega's een Escape Tour. Met een speciale app op jouw telefoon dwaal je twee uur door de stad, beantwoord je diverse vragen en voer je leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan ontvang je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad.

Keuze uit meer dan 20 steden

Iedere stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Met Escape Tours leer je de stad op een unieke manier kennen. Je kunt kiezen uit verschillende steden in Nederland en Europa. De Nederlandse steden waaruit je kan kiezen zijn: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Deventer, Eindhoven, Gouda, Groningen, Harderwijk, Kampen, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Texel, Utrecht, Volendam en Zwolle. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Escape Tours. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Met het ANWB Ticket maak je een reservering voor één stad naar keuze.
  • Je kunt het spel starten wanneer je wilt.
  • Een Escape Tour duurt zo'n 2 uur. Het is niet mogelijk het spel tussentijds te pauzeren. 
  • Je laadt de Escape Tour via de speciale app op jouw smartphone.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.