De Rotterdam Tours Titanen

10% korting

Ontdek de stad Rotterdam in 2,5 uur met de Titanen & watertaxi tour.

Titanen & watertaxi

In deze tour van 2,5 uur wandel je over de Moderne Wilhelminapier en breng je een bezoek aan Pakhuismeesteren. Gevolgd door een tocht en met de watertaxi en wandeling langs de Oude Haven. Je gaat naar het dak van Het Witte Huis en wandelt via de Kubuswoningen terug richting de Markthal. Daar krijg je als afsluiter een bite om de Rotterdamse tour compleet te maken. 

De Rotterdam Tours

Eigenlijk is dit de leukste manier om een stad te leren kennen: met een tour. Ga in een kleine groep op zoek naar verborgen parels, geniet van nieuwe verhalen en sta stil bij de stad. Neem de tijd om te kijken, te horen en te proeven. De Rotterdam Tours biedt verschillende opties aan. Bekijk de overige tours.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Rotterdam Tours. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis deelnemen aan de tour, hier hoeft geen ticket voor worden aangeschaft. 
  • De tour vindt plaats op zaterdag en start om 10.30 uur. De tour duurt 2,5 uur. Eerste tour start op 1 april 2023.
  • Neem op de dag van bezoek het ANWB Ticket én de reserveringsbevestiging mee. Deze mag je tonen op je telefoon/tablet of geprint. Je kunt de tickets laten zien vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Deze tour is niet geschikt voor deelnemers die slecht ter been zijn/gebruik maken van een rolstoel/rollator/scootmobiel.
  • Kinderwagens en buggy's kunnen niet mee tijdens de tour.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren op de parkeerplaats van Hotel New York.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar De Rotterdam Tours te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.