De Rotterdam Tours Markthal

10% korting

Zie, ruik, proef en voel de stad samen met een enthousiaste gids.

Markthal Tour & Uitkijk-dak Het Witte Huis

In één uur ontdek je drie iconen van de stad. Je gaat naar het 'foodwalhalla': de Markthal, waar je met een enhtousiaste gids de beste kanten van de mark verkent én proeft. De gids neemt je daarna mee naar Het Witte Huis, de oudste wolkenkrabber van Europa, waar je geniet van een prachtig uitzicht over de stad. De rout eindigt bij de gele iconen, de Kubuswoningen.

De Rotterdam Tours

Eigenlijk is dit de leukste manier om een stad te leren kennen: met een tour. Ga in een kleine groep op zoek naar verborgen parels, geniet van nieuwe verhalen en sta stil bij de stad. Neem de tijd om te kijken, te horen en te proeven. De Rotterdam Tours biedt verschillende opties aan. Bekijk de overige tours.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Rotterdam Tours. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis deelnemen aan de tour, hier hoeft geen ticket voor worden aangeschaft. 
  • De tour vindt plaats op zaterdag en start om 13.15 uur en duurt ongeveer 1 uur. Eerste tour start op 1 april 2023.
  • Neem op de dag van bezoek het ANWB Ticket én de reserveringsbevestiging mee. Deze mag je tonen op je telefoon/tablet of geprint. Je kunt de tickets laten zien vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren in de parkeergarage van de Markthal. Of ga met het OV: metro- en treinstation Blaak is op loopafstand van het startpunt. 
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar De Rotterdam Tours te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.