De Rotterdam Tours Architectuur

10% korting

Ontdek de Stad Rotterdam in 2,5 uur tijdens de tour Architectuur Highlights & Depot.

Architectuur Highlights & Depot

Ga met de gids mee in een complete tour langs en ook ín de spraakmakende en experimentele architectuur van Rotterdam. Bewonder de dubbelgekromde spiegelgevel van het nieuwe spectaculaire Depot, loop door de indrukwekkende Markthal, stap op het dak van Het Witte Huis of het Timmerhuis - plekken waar je anders nooit komt - en geniet van de unieke skyline. Hoor al wandelend het verhaal van Rotterdam dat zich als sexy architectuurstad continu blijft vernieuwen. Van deze tour word je blij!

De Rotterdam Tours

Eigenlijk is dit de leukste manier om een stad te leren kennen: met een tour. Ga in een kleine groep op zoek naar verborgen parels, geniet van nieuwe verhalen en sta stil bij de stad. Neem de tijd om te kijken, te horen en te proeven. De Rotterdam Tours biedt verschillende opties aan. Bekijk de overige tours.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij De Rotterdam Tours. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis deelnemen aan de tour, hier hoeft geen ticket voor worden aangeschaft. 
  • De tour vindt plaats op zondag en start om 14.30 uur. De tour duurt 2,5 uur.
  • Neem op de dag van bezoek het ANWB Ticket én de reserveringsbevestiging mee. Deze mag je tonen op je telefoon/tablet of geprint. Je kunt de tickets laten zien vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Deze tour is minder geschikt voor deelnemers die slecht ter been zijn.
  • Parkeren kan eenvoudig in de parkeergarage van de Markthal, deze bevindt zich op loopafstand van Het Witte Huis. Je kunt ook met het OV komen. Metro- en treinstation Blaak is op loopafstand.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.