ANWB Ledendag CM.com Circuit Zandvoort

Slechts € 33,50. OP = OP!

Fan van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Neem dan deel aan de Pitlane Walk op 1 september en bezoek CM.com Circuit Zandvoort!

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Van 2 tot en met 4 september 2022 keert de Formule 1 weer terug op CM.com Circuit Zandvoort. Op donderdag 1 september 2022 krijgen ANWB leden als één van de eersten de unieke kans om een bezoek te brengen aan CM.com Circuit Zandvoort, inclusief een Pitlane Walk.

Pitlane Walk

Zie tijdens de Pitlane Walk de pitstraat van dichtbij, de plek waar de pitstop plaatsvindt en waar de teams de Formule 1 auto's gereed maken voor het raceweekend. Dichterbij kan je als racefan niet komen!

Op donderdag 1 september is ook de Fanzone, met verschillende activiteiten, toegankelijk voor ANWB leden. Bekijk verder met eigen ogen hoe de laatste zaken worden opgebouwd en in gereedheid worden gebracht voor de meer dan 300.000 racefans die de Dutch Grand Prix gaan bezoeken.

Kortom, ervaar op 1 september een zeer uniek inkijkje in de wereld van de F1 Heineken Dutch Grand Prix!

Aanvullende ticketinformatie

  • De tickets kosten slechts € 33,50. Let op: OP = OP.
  • Deze tickets zijn geldig  voor de ANWB-Ledendag op donderdag 1 september 2022.
  • Je dient voor elke leeftijd een ticket aan te schaffen. Zonder geldig ticket wordt er geen toegang verleend tot het evenement.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Na aanschaf van het ticket zal je enkele weken voorafgaand aan de ANWB Ledendag op CM.com Circuit Zandvoort een servicemail ontvangen met meer informatie. In deze mail zal onder andere informatie staan over de begin- en eindtijd van het evenement en de vervoersmogelijkheden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.