ANWB Ledendag uitverkocht!

De tickets voor de ANWB Ledendag Formule 1 op het Circuit van Zandvoort zijn helaas uitverkocht. Er zullen ook geen nieuwe tickets beschikbaar komen.

ANWB Ledendag Circuit Zandvoort

Slechts € 32,50

Fan van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix? Neem dan deel aan de Pitlane Walk op 30 april en bezoek Circuit Zandvoort!

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Na een afwezigheid van 35 jaar keert van 1 tot en met 3 mei de Formule 1 weer terug op het Circuit van Zandvoort. Op donderdag 30 april krijgen ANWB leden de unieke kans om een bezoek te brengen aan Circuit Zandvoort met de Pitlane Walk.

Pitlane Walk

Bekijk van dichtbij hoe de teams in de pitstraat hun pitstops oefenen en de Formule 1 auto's gereedmaken voor de vrije trainingen op vrijdag. Dichterbij kan je als racefan niet komen!
Op donderdag 30 april is ook de Fanzone met verschillende race activiteiten toegankelijk voor ANWB leden. Zie verder met eigen ogen hoe de laatste zaken worden opgebouwd en in gereedheid worden gebracht voor de meer dan 300.000 racefans die de Dutch Grand Prix gaan bezoeken.

Kortom, ervaar op 30 april een zeer uniek inkijkje in de wereld van de F1 Heineken Dutch Grand Prix!

Aanvullende informatie evenement

Na aanschaf van het ticket zal je enkele weken voorafgaand aan de ANWB Ledendag Circuit Zandvoort een servicemail ontvangen met meer informatie. In deze mail zal onder andere informatie staan over de begintijd en eindtijd van het evenement en de parkeermogelijkheden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
Het ticket is verplicht voor iedere leeftijd, zonder geldig ticket wordt er geen toegang verleend tot het evenement.