Maatregelen coronavirus Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant is een buitengewoon avontuurlijk klimbos.

Ontdek het vernieuwde klimparcours

Gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven ligt Klimrijk Brabant. Ontdek het onlangs vernieuwde klimparcours van dit klimbos. Test jouw klimkunsten op één van de vijf verschillende routes met elk een eigen moeilijkheidsgraad. Klim via klimnetten van boom naar boom, stap op een vliegend skateboard en zweef tussen platformen. Klimrijk Brabant zit boordevol verrassingen.

Leuk voor kinderen vanaf 4 jaar

Kinderen, die langer zijn dan 1.30 meter, en volwassenen kunnen zich helemaal uitleven op de vijf grote parcoursen van Klimrijk Brabant. Maar ook kleintjes kunnen de bomen in. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er namelijk twee speciale parcoursen. Tickets voor kinderen vanaf 4 jaar en tot en met 1.30 meter kunnen via de website van Klimrijk Brabant worden gekocht. Wij verkopen tickets voor kinderen vanaf 1.30 meter en volwassenen vanaf 14 jaar.

Ecologisch klimbos

Het vernieuwde klimparcours van Klimrijk Brabant is gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Ook kunnen de platformen met de bomen meegroeien. 

Coronamaatregelen Klimrijk Brabant

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.