Klimrijk Brabant

Tot 25% korting

Verleg je grenzen en neem alle hindernissen in Klimrijk Brabant, een buitengewoon avontuurlijk klimbos!

Ecologisch klimbos

Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het parcours bestaat uit verschillende routes, variërend in moeilijkheidsgraad. En er zijn ook speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter). De parcoursen zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots! 

Naast klimmen kun je bij Klimrijk ook terecht voor avontuur dat zich niet op grote hoogte afspeelt. Er zijn verschillende in- en outdoor activiteiten. Een speurtocht met een gps-tocht, een avontuurlijk ritje op een quad, spectaculair lasergamen of de omgeving ontdekken op de ruige e-steps.

Al vanaf 4 jaar 

De vijf grote parcoursen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen die langer zijn dan 1.30 meter. Maar ook kleintjes kunnen de boom in op het Pico-parcours! Er zijn drie speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter).  

NIEUW: Netten Adventure

In het nieuwe Netten Adventure kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf 4 jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 vierkante meter. Een avontuur op grote hoogte voor jong en oud!

Let op: voor het Netten adventure dien je een apart ticket aan te schaffen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimrijk Brabant voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Als je als ouder niet mee klimt, hoef je geen ticket aan te schaffen.
  • Prijzen zijn inclusief instructie door professionele begeleider, gebruik klimgordel en (klim)helm.
  • Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Je kunt je reserveringsticket van Klimrijk laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.