Klimrijk Brabant

Tot 25% korting

Verleg je grenzen en neem alle hindernissen in Klimrijk Brabant, een buitengewoon avontuurlijk klimbos!

Grote Klimparcours - Compleet vernieuwd klimparcours 

Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het onlangs compleet vernieuwde parcours bestaat uit vijf verschillende routes. Die hebben een verschillende moeilijkheidsgraad, dus er is voor iedere avonturier een eigen uitdaging.  Durf jij het aan? 

Verleg je grenzen 

Door de uitdagende hindernissen ga je direct met een adrenalinekick van start. Je klimt via klimnetten, stapt op een vliegend skateboard, zweeft tussen platformen en ga zo maar door met verrassingen. Je verlegt met veel plezier je grenzen en daar gaat het om! 

Al vanaf 4 jaar 

De vijf grote parcoursen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen die langer zijn dan 1.30 meter. Maar ook kleintjes kunnen de boom in op het Pico-parcours! Er zijn drie speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter).  

Netten adventure

In het nieuwe Netten Adventure bij Klimrijk kan iedereen springend en klauterend op verkenning. Klim door de speciale nettentunnels en verken de vier verschillende zones waar je kan springen, buitelen en met grote ballen kan gooien, rollen of balanceren. Iedereen vanaf vier jaar oud kan zich uitleven in deze avontuurlijke nieuwe attractie van bijna 500 vierkante meter. Dus ook volwassenen! Doordat je overal omringd bent door netten, is het volledig veilig om tot grote hoogte te klimmen en is het niet nodig om gezekerd te zijn of een helm te dragen.

Let op: voor het Netten adventure dien je een apart ticket aan te schaffen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst een ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimrijk Brabant voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Als je als ouder niet mee klimt, hoef je geen ticket aan te schaffen.
  • Prijzen zijn inclusief instructie door professionele begeleider, gebruik klimgordel en (klim)helm.
  • Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Je kunt je reserveringsticket van Klimrijk laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.