Klimbos Veluwe

Tot € 2,- korting

Wie wil er nu niet klimmen in een écht klimbos? Tokkelen, grote netten en moeilijke overgangen, het is er allemaal!

Klimbos Veluwe

Een klimbos is alleen voor kinderen? Dacht het niet! Plezier en avontuur voor jong en oud, wel tien klimavonturen, een tokkelroute, uitdagende bruggen, stevige lianen, grote netten, en je kiest zelf jouw route en hoe hoog je wilt gaan. Dit alles midden in de mooie natuur die de Veluwe te bieden heeft.

Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt in Apeldoorn met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Voor de allerkleinsten ligt er naast Klimbos Veluwe een speelweide. Neem ook een kijkje bij de hertjes en zwijnen of ga de uitkijktoren op voor een mooi uitzicht!  

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Klimbos Veluwe voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende informatie

  • Tickets zijn niet geldig op feestdagen.
  • Je moet minimaal 6 jaar zijn en een minimale lengte hebben van 1.20m. Voor personen tussen de 1.20m en 1.40m zijn er 3 routes beschikbaar. Voor personen vanaf 1.40m zijn er 8 routes beschikbaar.
  • Met een ticket mag je 3 uur klimmen, dit is inclusief de verplichte veiligheidsinstructie van 30 minuten.
  • Je hoeft alleen tickets aan te schaffen voor klimmers. Wanneer iemand meegaat als begeleiding of om te kijken, hoeft hij/zij geen ticket aan te schaffen.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Honden zijn toegestaan als ze zijn aangelijnd.
  • Er is parkeergelegenheid aanwezig waar je kunt parkeren tegen gemeentelijk tarief. Het is ongeveer 10-15 minuten lopen vanaf de parkeerplaats naar Klimbos Veluwe.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.