Let op: tickets Klimbos Brabantse Wal zijn pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Klimbos Brabante Wal volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Klimbos Brabantse Wal

€ 2,- korting

Een waanzinnig avontuur, midden in de natuur, met te gekke tokkelbanen, netten, lianen en uitdagende bruggen: dit alles en nog veel meer vind je in Klimbos Brabantse Wal.

Klimbos Brabantse Wal

Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur. Dit klimbos is echt een dynamisch bos. Alle routes zijn vakkundig ontwikkeld met hoogwaardig materiaal. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Je klimt met een continue zekersysteem waardoor je veilig zelfstandig kan klimmen. Alles is TÜV-gecertificeerd.

Dit klimbos heeft acht verschillende routes waarbij het niveau en de hoogtes verschillen per route. Hierdoor is het een leuk uitje voor jong en oud! Dit jaar is er een nieuwe junior route toegevoegd, met leuke elementen. Je klimt tot maximaal 6 meter hoogte. Deze uitdaging is niet alleen voor jonge klimmers, ook als volwassene kan je met een junior ticket genieten van deze route. 

Uitgeklommen? Na afloop kun je genieten van een drankje of een ijsje bij het ernaast gelegen StayOkay.

Let op: het ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een bezoekdag te reserveren bij Klimbos Brabantse Wal. Klik op  de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogeljk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie:

 • Ticket 1 persoon - vanaf 1.20m (junior - 3,5 uur klimmen)
  Dit ticket geeft toegang tot het Juniorbos: met 3 routes voor kinderen, volwassenen die met kinderen mee willen klimmen en voor klimmers die alleen op eenvoudige en lage routes willen. De minimale leeftijd voor een juniorroute is 6 jaar en je dient minimaal 1.20m lang te zijn.
  Let op: volwassenen die enkel klimmen op de juniorroutes mogen hiervoor een junior ticket aanschaffen.
 • Ticket ​1 persoon - vanaf 1.40m (regulier - 3,5 uur klimmen)
  Dit ticket biedt toegang tot alle 8 routes van Klimbos Brabantse Wal. Je dient hiervoor een minimale lengte van 1.40 te hebben. 
  Let op: bij kinderen jonger dan 12 jaar moet een volwassene toezicht houden of mee klimmen. Dit is afhankelijk van de route.
 • Je reserveert enkel voor de klimmers: als je alleen wilt komen kijken, hoef je niet te reserveren of een ticket aan te schaffen. Je kunt als toeschouwer onder en langs de routes mee lopen om te kijken, aan te moedigen en om foto's te maken.
 • Met dit ticket mag je 3,5 uur klimmen, dit is inclusief de instructie van 30 minuten.
 • De tickets zijn niet geldig op feestdagen.
 • Tijdens het boekingsproces kan je upgrades aan je klimuitje toevoegen, zoals consumpties. Daarnaast is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het klimbos.
 • Kledingadvies: stevige schoenen met goede grip en comfortabele kleding waarin je je goed kan bewegen. Klimbos Brabantse Wal adviseert jonge klimmers bij warm weer om een t-shirt te dragen en geen hempje met dunne bandjes. De banden van de juniorgordel kan anders gaan snijden in de schouders.
 • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er gratis kluisjes aanwezig voor bezoekers.
 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het klimbos.
 • Je dient beide tickets geprint mee te nemen naar Klimbos Brabantse Wal.

Klimbos Nederland

Klimbos Nederland is te vinden op 5 unieke locaties in Nederland. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt. Ontdek hoe leuk en spannend een bos kan zijn! Wij bieden tickets met korting aan voor de diverse locaties van de klimbossen.
Bekijk het volledige aanbod van Klimbos Nederland

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.