Jurassic Golf

€ 2,50 korting

Avontuurlijk golfen tussen de dino's!

Golfen voor avonturiers

Het Jurassic Golf Adventure Park in Gouda is een unieke en leerzame beleving vol avontuur voor jong en oud! Waan je tussen levensechte dinosauriërs en fossielen uit het begin der tijden en golf in het Jurassic Golf Adventure Park op een echte adventure golfbaan met 18 uitdagende mini holes. 

Als je durft...

Iedereen is welkom, van mini avonturiers tot meer ervaren avonturiers! Duik de glow in the dark-grot in samen met je familie en maak daarna een oversteek met het trekvlot met uitzicht op de waterval. Durf jij een stapje extra te zetten? Ga dan op zoek naar goud en edelstenen en graaf dino skeletten op in de Dino Dig. Kijk een film in de Dinoscoop en spring zo hoog als je kunt in de Jump Zone. Ga op avontuur en ontdek de geheimen van de dinosauriërs zelf!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang,  hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Het ticket biedt tevens toegang tot de speeltuin, Dinoscoop, Jump Zone, Dino Dig.
  • Toegang tot het Dino Experience Park is niet inbegrepen.
  • Jurassic Golf is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. 
  • Honden zijn niet toegestaan op Jurassic Golf.
  • Jurassic Golf beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 6,50 en kunnen bij het inrijden contactloos via pinpas afgerekend worden.

Dino Experience Park Gouda

Wil jij meer leren over deze reusachtige dieren die miljoenen jaren geleden leefden en wil jij andere activiteiten tussen de dino's ondernemen? Bezoek dan Dino Experience Park Gouda! Bestel je tickets met korting snel voor Dino Experience Park Gouda

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.