Dino Experience Park Gouda

€ 2,50 korting

Ga miljoenen jaren terug in de tijd en ontdek alles over dinosauriërs in Dino Experience Park Gouda!

Oog in oog met dino's

Dino Experience Park Gouda is dé plek waar dinoliefhebbers terecht kunnen voor een avontuurlijke dag tussen meer dan 70 dinosauriërs. Maak een reis terug in de tijd en beleef zelf hoe de gigantische dieren miljoenen jaren geleden hebben geleefd. Ga als échte ranger op avontuur!

Een stap terug in de tijd

Iedere dinoliefhebber kan bij Dino Experience Park Gouda volop genieten; van jong tot oud. Van dino-eieren zoeken voor de kleinste rangers tot het zelf opgraven van een dinoskelet voor de stoere rangers. Zodra je binnenstapt ga je miljoenen jaren terug in de tijd en ervaar je zelf de tijdperken waarin de dino's hebben geleefd. Zoek goud en edelstenen, ga langs bij de Dinoscoop, meet je krachten bij Jurassic Gym en maak de coolste foto samen met jouw favoriete dinosaurus. Weet jij alles van dino's? Pak dan je Ranger Paspoort erbij, beantwoord alle vragen goed en wie weet wacht er een leuke verrassing op je! De T-rex wacht op je!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen. 
  • Toegang tot het Dino Experience Park Gouda is inclusief speurtocht, toegang tot de speeltuin, Dinoscoop, Dino Jump Zone, Dino Dig, Jurassic Gym en Danger Zone.
  • Toegang tot Jurassic Golf is niet inbegrepen.
  • Dino Experience Park Gouda heeft geen verharde paden en is daarom helaas niet geschikt voor rolstoelen en scootmobielen. Voor wandel- en kinderwagens is Dino Experience Park Gouda hierdoor in mindere mate geschikt. 
  • Honden zijn alleen welkom op en om het terras van het restaurant, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan op de paden van het Dino Experience Park Gouda.
  • Dino Experience Park Gouda beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 6,50 en kunnen bij het inrijden contactloos via pinpas afgerekend worden.

Jurassic Golf

Heb je nog geen genoeg gekregen van al die dinosauriërs en lijkt het je leuk om nóg meer activiteiten tussen de dino's te ondernemen? Ga dan avontuurlijk golfen bij Jurassic Golf! Bestel je tickets met korting snel voor Jurassic Golf.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.