Maatregelen coronavirus Futureland

Futureland volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

FutureLand

Informatiecentrum van Maasvlakte 2, beleef de haven van de toekomst.

Informatiecentrum FutureLand op de Maasvlakte laat je zien hoe de nieuwste havens van Rotterdam zijn opgespoten. In vijf jaar is twintig vierkante kilometer zee omgetoverd tot een havengebied waar Nederland in de toekomst mee vooruit kan.

Hoe Maasvlakte 2 is bedacht en aangelegd is beslist niet het enige dat je beleeft tijdens een bezoek aan FutureLand. Stap in de toekomst en vlieg met een VR-bril over de haven van 2066.
Spelenderwijs gevoel krijgen bij de haven kan natuurlijk ook. Wil je een groot baggerschip besturen en er zand mee verplaatsen, geen probleem. Zelf containers op een schip laden, terwijl je hoog en droog in de kraan zit? Kan ook in FutureLand.

De grootste containerkranen van de wereld met eigen ogen van dichtbij zien? Maak een rondvaart met de FutureLand Ferry (tegen betaling). En voor wie zelf de automatische containerterminal van binnen wil zien, is er de speciale rondrit met de FutureLand Express (tegen betaling).