Let op: Fun Forest Venlo is weer open voor iedereen!

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Fun Forest Venlo volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Fun Forest Venlo

20% korting

Waan je een echte Tarzan bij Fun Forest Venlo.

Fun Forest Venlo

Hoe hoog durf jij te klimmen? In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het bos heeft 9 verschillende parcoursen, van 3 tot 18 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Let op: het ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Fun Forest Venlo voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Belangrijke informatie tijdens coronatijden:

  • Per boeking mogen maximaal 4 personen van 27+ mee. Hieraan mogen wel personen t/m 26 jaar aan toegevoegd worden.
  • Toeschouwen is niet mogelijk; er een Kiss & Ride om de kinderen af te zetten.
  • Flexibele werkhandschoenen zijn tijdens het klimmen verplicht, je kan deze zelf meenemen, maar ze zijn ook te koop bij het klimbos.
  • Afstand tot andere klimmers en het personeel van Fun Forest is altijd 1,5 meter.

Aanvullende ticketinformatie

  • Minimum leeftijd 8 jaar. Zelfstandig klimmen mag al vanaf een minimum lengte van 1.30meter/vanaf 8 jaar op de meeste parcours. Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op enkele parcours onder begeleiding van een volwassene te klimmen. Klimmers jonger dan 18 jaar dienen schriftelijke toestemming van een verantwoordelijke volwassene te tonen. Het formulier vind je op door te klikken op deze link.
  • Fun Forest adviseert het volgende m.b.t. kleding: makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan.
  • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er borgvakjes: het werkt als een garderobe: je levert je spullen in en je krijgt een label, die je zelfs aan jouw klimgordel kan bevestigen, en na jouw bezoek lever je het label in en krijg je je bezittingen terug. Het gebruik hiervan is gratis.
  • Let op: Tickets kunnen niet vanaf een telefoon gescand worden, neem de tickets dus uitgeprint mee!

Voor alle regels kunt u de veiligheidspagina raadplegen:  https://www.funforest.nl/fun-forest/veiligheid/

Coronamaatregelen Fun Forest Venlo

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creeert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar.  Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.

Tot € 50,- extra korting bij Landal GreenParks

Even heerlijk een paar dagen er tussen uit? Combineer jouw bezoek aan Fun forest Venlo met een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 50,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Fun Forest Venlo: bekijk alle accommodaties in Limburg

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.