Fun Forest Rotterdam

Een mooie combinatie van bos en water: kom jij ook klimmen en klauteren in het klimpark Fun Forest in Rotterdam? In het Kralingse Bos en op de Kralingse plas gebeurt het allemaal.

Fun Forest Rotterdam

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Het bos biedt parcours voor klein en groot. Het klimpark heeft 8 parcoursen, van 2,5 tot 13 meter hoogte. Ook op het water is het heerlijk: je kan suppen of kanoën: neem een kijkje bij het vogeleiland!
De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is zodat iedereen veilig zijn klimkunsten kan laten tonen.
Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Fun Forest Rotterdam voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Belangrijke informatie tijdens coronatijden:

  • Toeschouwers zijn, net als bij andere sportactiviteiten, niet toegestaan.
  • Flexibele werkhandschoenen zijn tijdens het klimmen verplicht, je kan deze zelf meenemen, maar ze zijn ook te koop bij het klimbos;
  • Afstand tot andere klimmers en het personeel van Fun Forest is altijd 1,5 meter;
  • Toiletten zijn alleen te gebruiken door klimmers; deze worden frequent gereinigd.
  • Betalen op locatie alleen met pin.

Coronamaatregelen Fun Forest Rotterdam

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creeert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar.  Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels