Fun Forest Amsterdam

20% korting

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in!

Fun Forest Amsterdam

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen van het Amsterdamse Bos. Het klimpark heeft 10 parcoursen, van 2,5 tot 15 meter hoogte. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Let op: neem de tickets geprint mee op de dag van je bezoek.
 • Bij het aanschaffen van de tickets is de lengte (met schoenen aan) doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
 • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Fun Forest Amsterdam, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Fun Forest Amsterdam: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
 • De ANWB tickets zijn niet geldig voor kinderfeestjes of andere arrangementen.
 • Zelfstandig klimmen kán vanaf 1.10m, maar het wordt aangeraden dat de mini's tussen 1.10m en 1.30m begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+). Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op sommige parcours ook begeleid te worden door een volwassene (die mee klimt). 
 • Alle klimmers dienen een deelnameformulier in te vullen. Deze is te vinden in de bevestigingsmail die je twee dagen voor je activiteit ontvangt.
 • Fun Forest adviseert het volgende m.b.t. kleding: makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken zijn niet toegestaan. Klik hier voor kledingadvies 
 • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er borgvakjes: het werkt als een garderobe: je levert je spullen in en je krijgt een label, die je zelfs aan jouw klimgordel kan bevestigen, en na jouw bezoek lever je het label in en krijg je je bezittingen terug. Het gebruik hiervan is gratis.
 • Voor alle regels kun je de veiligheidspagina raadplegen: https://www.funforest.nl/fun-forest/veiligheid/
 • Kom je met de auto? In het weekend is parkeren in het Amsterdamse Bos gratis, doordeweeks gratis voor de eerste 3 uur en daarna €0,25 per 6 minuten. Je kunt alleen met een betaalpas afrekenen. Er zijn twee elektrische oplaadpunten aanwezig.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Fun Forest Amsterdam te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creëert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar. Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.