Let op: tickets Fun Forest Amsterdam pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Fun Forest Amsterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Fun Forest Amsterdam

20% korting

Welkom bij Fun Forest Amsterdam. Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in!

Fun Forest Amsterdam

In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen van het Amsterdamse Bos. Het klimpark heeft 9 parcoursen, van 4 tot 15 meter hoogte. Evenlekker niets aan je hoofd. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Fun Forest Amsterdam voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Belangrijke informatie tijdens coronatijden:

  • Per boeking mogen maximaal 4 personen van 27+ mee. Hieraan mogen wel personen t/m 26 jaar aan toegevoegd worden.
  • Toeschouwen is niet mogelijk; er een Kiss & Ride om de kinderen af te zetten.
  • Flexibele werkhandschoenen zijn tijdens het klimmen verplicht, je kan deze zelf meenemen, maar ze zijn ook te koop bij het klimbos;
  • Afstand tot andere klimmers en het personeel van Fun Forest is altijd 1,5 meter;

Aanvullende ticketinformatie

  • Toiletten zijn alleen te gebruiken door klimmers; de horeca is gesloten.
  • Minimum leeftijd 8 jaar. Zelfstandig klimmen mag al vanaf een minimum lengte van 1.30m/vanaf 8 jaar op de meeste parcours. Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op enkele parcours onder begeleiding van een volwassene te klimmen. Klimmers jonger dan 18 jaar dienen schriftelijke toestemming van een verantwoordelijke volwassene te tonen. Het formulier vind je hier.
  • Dichte schoenen zijn verplicht. Klik hier voor kledingadvies .
  • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er borgvakjes: het werkt als een garderobe: je levert je spullen in en je krijgt een label, die je zelfs aan jouw klimgordel kan bevestigen, en na jouw bezoek lever je het label in en krijg je je bezittingen terug.  Het gebruik hiervan is gratis.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het bos ligt midden in de stad, op nog geen 10 minuten van Station Amsterdam Zuid.

Voor alle regels kunt u de veiligheidspagina raadplegen: https://www.funforest.nl/fun-forest/veiligheid/

Coronamaatregelen Fun Forest Amsterdam

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creeert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar.  Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB winkels.