Fun Forest Almere

20% korting

Kom je klimmen en klauteren bij Fun Forest Almere?

Fun Forest Almere

Bij Fun Forest Almere op de Kemphaan beleef je het leukste avontuur! Het is een van de weinige plekken waar je midden in de natuur kunt genieten van een actief dagje uit, vlak bij de grote stad. Het bos heeft 8 verschillende parcoursen, van 2 tot 18 meter hoogte. Een Extreme parcours voor de echte durfal, en een Easy parcours voor kinderen, kan je hier al  klimmen als je 1.10 meter lang bent.

Dit klimbos heeft het langste zipline park van Nederland. Hier beweeg je als een echte natuurninja! Van boom naar boom trotseer je allerlei obstakels. Je krijgt 3 uur lang de tijd om het bos te ontdekken. Mini’s klimmen 2 uur. De instructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen jou wanneer dat nodig is zodat iedereen veilig zijn klimkunsten kan tonen.

Bij Fun Forest staat plezier voorop! Beleef het ultieme avontuur in de natuur door veilig te klimmen en te klauteren.

Aanvullende ticketinformatie

 • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
 • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee. 
 • Bij het aanschaffen van de tickets is de lengte (met schoenen aan) doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
 • In verband met het juist kunnen uitvoeren van dienstverlening vanuit Fun Forest Almere, verstrekt de ANWB bij het aanschaffen van de tickets de volgende persoonsgegevens aan Fun Forest Almere: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden binnen een maand na de geplande bezoekdatum verwijderd.
 • De ANWB tickets zijn niet geldig voor kinderfeestjes of andere arrangementen.
 • Zelfstandig klimmen kán vanaf 1.10m, maar het wordt aangeraden dat de mini's tussen 1.10m en 1.30m begeleid worden door een mee klimmende volwassene (18+). Kinderen tussen 1.30m en 1.50m dienen op sommige parcours ook begeleid te worden door een volwassene (die mee klimt). 
 • Alle klimmers dienen een deelnameformulier in te vullen. Deze is te vinden in de bevestigingsmail die je twee dagen voor je activiteit ontvangt.
 • Fun Forest adviseert het volgende m.b.t. kleding: makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan. Klik hier voor kledingadvies 
 • Losse voorwerpen, zoals telefoons, sleutels etc., zijn in de routes niet toegestaan. Hiervoor zijn er borgvakjes: het werkt als een garderobe: je levert je spullen in en je krijgt een label, die je zelfs aan jouw klimgordel kan bevestigen, en na jouw bezoek lever je het label in en krijg je je bezittingen terug. Het gebruik hiervan is gratis.
 • Voor alle regels kun je de veiligheidspagina raadplegen: https://www.funforest.nl/fun-forest/veiligheid/
 • Parkeren kan op de parkeerplaats voor Buitencentrum Almeerderhout en is gratis met uitzondering van speciale evenementen op Stadslandgoed de Kemphaan. Er zijn twee elektrische oplaadpunten aanwezig.
 • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Fun Forest Almere te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Fun Forest Klimbossen

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats. Maar ook heeft Fun Forest een sociale missie: een maatschappij waar door het avontuur sprake is van verbinding. Fun Forest creëert banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. In het bos is iedereen gelijk, heeft iedereen elkaar nodig en helpt iedereen elkaar. Er zijn diverse locaties in Nederland waar je een Fun Forest kunt vinden: Bekijk het volledige aanbod van de Fun Forests in Nederland.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels