Maatregelen coronavirus De Scheg

De Scheg volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Sportbedrijf De Scheg

Kom spelen bij De Scheg in Deventer!

Speeltuin

Klim en klauter op de klimwand en bereik de top van de Spitsberg. Ga met de glijbaan of kabelbaan weer terug naar de vaste grond en kom oog in oog te staan met een enorme ijsbeer!
De toegang tot deze speeltuin is bij de entree van de ijsbaan inbegrepen.

Zwemparadijs

In het zwemparadijs de Blue Lagoon kan je heerlijk zwemmen, ontspannen en spelen. De Gletsjer Slide is een wildwaterbaan vol scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten. Of race met jouw vrienden of familie van de snelle familieglijbaan Lava Slide. Wil je nog meer spanning? De 70 meter lange Northern Light Slide gaat sneller dan het Noorderlicht! Doe je het liever wat rustiger aan, relax dan in een van de whirlpools of in het IJslands Badhuis (tegen bijbetaling).