Urban GRND

Tot € 1,50 Korting

Een dag vol plezier beleef je bij Urban GRND!

Een dag vol plezier bij Urban GRND 

Urban Jump & Playground is gestart met het grootste Trampolinepark in Drenthe. Met enkele arcade games en de indoor speeltuin hebben zij destijds al een kleine stap gezet richting een Family Entertainment Center. Nu een klein jaar verder is de grote stap gezet en breiden zij flink uit door de omringende panden erbij te betrekken.

Divers aanbod aan activiteiten

Onder de nieuwe overkoepelende naam Urban GRND - Enjoy Good Times Together worden uitdagende activiteiten gecombineerd: even je energie kwijt bij Urban Jump of met het hele gezin een potje curling bij Fun Curling. Ook zijn er activiteiten zoals Laser Gamen, Urban Crazy Golf en Arcade games. Kortom: een speeltuin én horeca met grote bar onder één dak. Bij Urban GRND vermaak je je de hele dag!

Urban GRND voor iedereen

Met de uitbreiding naar een groot Family Entertainment Center, waarbij alle activiteiten onder één dak vallen, zorgt Urban GRND voor een onvergetelijke dag. Bij Urban GRND is er voor iedereen iets te beleven, voor jong en oud.

Let op: tickets Urban GRND pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Urban GRND voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ANWB ticket staat verder stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Urban GRND:

Let op: er zijn twee verschillende soorten acties voor Urban GRND, waarbij de tickets van de reguliere actie niet geldig zijn tijdens schoolvakanties en feestdagen:

  • Vakantie/feestdagen ticket: Tot € 0,50 korting - alleen geldig voor een bezoek tijdens de schoolvakanties en op feestdagen.
  • Regulier ticket: Tot € 1,50 korting - alleen geldig voor een bezoek op reguliere dagen, niet geldig tijdens de schoolvakanties en feestdagen.
  • Kijk op de website van Rijksoverheid wanneer deze periodes gelden. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Het vrij jumpen bij Urban Jump is toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor kinderen van 1,5 t/m 5 jaar is er een speciale mini jump beschikbaar.
  • Fun Curling is te reserveren vanaf 4 personen, waarvan elk ticket geldig is voor de korting van een persoon.
  • Bij het vrij jumpen zijn speciale Urban Jump sokken verplicht. Ook bij het Fun Curling zijn Schoe Covers verplicht. Beide zijn bij te bestellen tijdens het maken van de reservering. 
  • Het meenemen van eigen consumptie is niet toegestaan. In het Urban Jump Café vind je een uitgebreid aanbod van warme en koude snacks en gerechten.
  • Urban GRND beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.