KLM Urban Trail Series

€ 2,50 Korting

Ontdek verschillende steden in Nederland tijdens een Fun Run van 5 of 10 km!

KLM Urban Trails

Ontdek verschillende steden in Nerderland tijdens een Fun Run van 5 of 10 km door onder andere markante gebouwen, theaters, stadions en steegjes.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke fun run door verschillende soorten gebouwen, straten en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. In het najaar kun je nog lopen in bijvoorbeeld Arnhem, Eindhoven en Haarlem.

Let op: tickets KLM Urban Trails pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken en kies de stad en datum naar keuze. Maak vervolgens een reservering bij KLM Urban Trail voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ANWB ticket staat verder stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. 

Aanvullende ticketinformatie

  • De Runs vinden plaats op verschillende zondagen in oktober t/m december. 
  • Je kiest zelf in welke stad en op welke datum jij wilt gaan hardlopen. 
  • Het parkeren kan per stad verschillen. Jier vindt je meer informatie over op de website van KLM Urban Trails bij de veel gestelde vragen van de desbetreffende stad.
  • Neem de ANWB tickets en de reservering/inschrijving van KLM Urban Trails geprint mee.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar KLM Urban Trails te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.