advertentie

Informatie voor Aanbieders


Wat is het Land van ANWB?

Het Land van ANWB inspireert tot het ondernemen van vrije tijdsactiviteiten voor mooie (memorabele) ervaringen. Ervaringen die de ANWB-leden verbinden, waar ze met plezier aan terug denken omdat zij ‘Samen uit, écht Beleven’.
Het Land van ANWB inspireert met uitjes dichtbij en ver weg, grote, kleine, gratis en betaalde uitjes die mede zijn aangedragen en beoordeeld door leden voor leden. Daarnaast zijn ANWB-leden verzekerd van aantrekkelijk ledenvoordeel, -voorrang, -voorrecht. De ANWB zorgt ervoor dat leden ervaringen kunnen opdoen die voor anderen niet zomaar binnen bereik liggen. Op die manier ontstaat een drievoudige win, waarbij leden optimaal kunnen genieten van een uitje, Nederland leuker wordt en de vrije tijdsbranche beter ontsloten raakt.
In de komende jaren zal het Land van ANWB zich ontwikkelen tot hét label, waar al het vrijetijdsaanbod in Nederland en de grensstreken samenkomt.

Staat uw uitje goed op het Land van ANWB?
Het succes van het Land van ANWB staat of valt met de kwaliteit van de informatie die wij onze leden aanbieden. Elk uitje dat ingediend wordt door de ANWB leden gaat langs deze redactie die de informatie waar nodig aanvullen en voorzien van een afbeelding. Natuurlijk kunnen daarin fouten of onvolkomenheden geslopen zijn. Wij nodigen u van harte uit om ons te voorzien van de juiste informatie en een mooie afbeelding van uw uitje.
Dat kan met een email naar: landvananwb@anwb.nl

4 miljoen ANWB leden iets extra’s bieden: Ledenvoordeel
Als de grootste vereniging van Nederland bieden wij onze leden regelmatig extraatjes. Ons Ledenvoordeelprogramma biedt u uitstekende mogelijkheden om extra onder de aandacht te komen van onze leden. Jaarlijks werken wij met zo’n 250 uitjes samen die via ons ledenvoordeelprogramma extra bezoekers mogen verwelkomen. Graag nemen we met u de mogelijkheden door wat het ledenvoordeelprogramma voor u kan betekenen!

Neem contact met ons op via landvananwb@anwb.nl