50PlusBeurs Utrecht

Tot € 14,05 korting

Bezoek de 27e editie van de 50PlusBeurs van 17 t/m 21 september in de Jaarbeurs Utrecht.

De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. De ruimte is thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater.

Ontmoet kunstenaars, acteurs, schrijvers en artiesten. Test e-bikes op het fietsplein en bekijk de nieuwste auto's op het autoplein. Volg een leerzame workshop en geniet van modeshows en optredens. Leer van presentaties van bijvoorbeeld cardiologe Janneke Wittekoek of auteur Simone van der Vlugt. En maak kans op mooie prijzen met de vele winacties.

The Silver Show met Tineke Schouten

Bezoek na de beurs de hilarische Silver Show met Tineke Schouten. Zij opent haar schatkist vol hoogtepunten en de leukste sketches, typetjes en liedjes 'in een nieuw jasje' passeren de revue. The Silver Show is dagelijks, direct aansluitend op de beurs, van 17:15 - 19:00 uur. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
De tickets voor de Silver Show worden apart verkocht en zitten niet bij het beursticket inbegrepen. Kaartjes voor The Silver Show zijn € 19,95 per stuk en kan je telefonisch bestellen via: 026 377 97 36 o.v.v. ANWB.