advertentie

3-daags gezinsarrangement Veluwe in Bilderberg Hotel de Buunderkamp

Wolfheze
 
(0 beoordelingen)
3-daags gezinsarrangement Veluwe in Bilderberg Hotel de Buunderkamp  050

Verblijf 3 dagen op de Veleuwe vanaf €119,00 p.p.

vanaf €119,00

3-daags gezinsarrangement Veluwe in Bilderberg Hotel de BuunderkampGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)
Je verblijf

Bilderberg Hotel de Buunderkamp is een familiehotel bij uitstek. Aan alles is gedacht. Er is een speciale kinder check-in, waar de kinderen het spannende stripboek "Het raadsel van de Verdwenen Kroon" ontvangen. Hiermee kunnen zij op speurtocht door het hotel en weten zij meteen waar zij alles kunnen vinden. Daarnaast is er een speelkamer, een schommel, een tafeltennistafel en een voetbaltafel. Het hotel ligt midden in het bos, dus genoeg ruimte om te spelen. Lekker buiten fietsen en wandelen. De groene omgeving biedt er alle ruimte voor. En daarna een frisse duik in het overdekte zwembad. In het restaurant wordt er ook rekening gehouden met de kleintjes. De kamers zijn heel erg ruim en steeds netjes. Daarnaast is er ook een groot ontbijtbuffet.
Trouwe Ledenvoordeel


Geen foto
€1,50 korting

Koninklijke Burgers Zoo

Arnhem
(17 beoordelingen)
Koninklijke Burgers’ Zoo is een internationaal bekend modern dierenpark in een bosrijke omgeving, waar dieren zo natuurlijk mogelijk in zo groot mogelijke vrijheid leven.

Prijzen en tickets

leden
3-daags arr. bij 2 personen - prijs p.p. vanaf
€ 119,
00
Excl. toeristenbelasting: ca. € 1,75 p.p.p.n.(ter plaatse te betalen); service charge € 1,40 p.p.p.n. (ter plaatse te betalen) en reserveringskosten € 20,- per boeking
U ontvangt uw voucher via e-mail
te boeken t/m 31 december 2017
uiterste vertrekdatum 31 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
Dit arrangement boek je bij ANWB Ledenreizen. Daar vindt je ook de voorwaarden van dit arrangement.

Actievoorwaarden
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 januari tot en met 31 december 2017. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk. Dit arrangement kan niet verlengd worden.


Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch


Suggesties


Geen foto

Recreatiepark het Rosarium

Doorn
(3 beoordelingen)
Recreatiepark Het Rosarium is opgericht in 1967 en dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II. Hij woonde van 1919 tot aan zijn dood in 1941 in Doorn.
Geen foto

Meierijsche Museumboerderij

Heeswijk Dinther
(0 beoordelingen)
Dit museum, een rijksmonument, ligt in een bosrijke en romantische omgeving. Het museum geeft een uniek beeld van leven, wonen en werken op een boerderij in de Brabantse Meierij tussen 1900 en 1930.
Geen foto

Doornse Gat

DOORN
(3 beoordelingen)
Dagje uit met caravan of tent? Doornse gat is een recreatieterrein in een voormalige zandafgraving aan de noordzijde van de weg Doorn-Leersum (N225).
Geen foto

Het Leesten

Ugchelen
(1 beoordeling)
Oogstrelend natuurgebied met een rijke historie, niet ver van Apeldoorn