10 uitjes met airco

Met die extreme hitte wil je liever niet altijd buiten zijn. En omdat het schoolvakantie is, hebben we 10 leuke uitjes op een rij gezet, met airco!

Sea Life Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. Elke dag zijn er voerpresentaties en in de zomervakantie zijn er extra kinderactiviteiten.

Bestel tickets met korting

Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een indoor pretpark mét airco! Dus je kan lekker rondrennen zonder oververhit te raken van de hitte. En wil je toch even een 'frisse' neus buiten halen, dan kan je terecht in het ruimte buitengedeelte met nog meer attracties!

Bestel tickets met korting

Attractiepark Toverland

Ook Attractiepark Toverland heeft een indoor gedeelte waar het goed vertoeven is. En het leuke van dit pretpark is, dat het in de zomervakantie op woensdag en zaterdag tot 23 uur is geopend. Dus kan je het buiten gedeelte van het park prima ontdekken zodra de ergste hitte voorbij is.

Bestel tickets met korting

Naar de bioscoop

De bioscoop is dé plek met airco! Soms is het er zelfs íets te fris, maar je zal er zeker niet wegsmelten. Combineer je filmbezoek met een diner in een restaurant mét airco!

Bestel tickets met korting

GeoFort

Speuren, klauteren en spelen doe je in GeoFort. En omdat een fort onder de grond ligt, is het hier lekker koel. In dit Science Centre draait alles om de wereld. Ga het experiment aan met oude en moderne geo-technieken.

Bestel tickets met korting

Corpus

In Corpus ontdek je hoe ons lichaam werkt. Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’ terwijl je ontspant aan de hitte.

Bestel tickets met korting

Naar het museum

Musea staan er om bekend vaak een aangenaam temperatuurtje te hebben, zeker de grote musea. Daarom is dit de perfecte dag om naar het Rijksmuseum, NEMO of Het Mauritshuis te gaan. Want terwijl de rest van het land ligt te puffen op het strand, zal het vast niet al te druk zijn in het museum.

Bestel tickets met korting

Madame Tussauds

Al die wassen beelden in Madame Tussauds mogen natuurlijk niet smelten. Daarom moet er natuurlijk wel airco zijn! Stap binnen in de glansrijke wereld van Madame Tussauds vol glitter, glamour en airco!

Bestel tickets met korting

De Grotten van Han

Weg van de hitte en de felle zonnestralen. Duik onder de grond in de Grotten van Han, waar het koel en donker is. Ontdek de onderaardse rivier en talrijke druipsteenformaties. De magische klank- en lichtshow neemt je mee naar de oorsprong van de wereld en de grot.

Bestel tickets met korting

Ga de sneeuw in

Sneeuw en hitte gaan natuurlijk niet goed samen. Daarom doet SnowPlanet en Skidôme er alles aan om de temperatuur onder het vriespunt te houden, zodat de echte koufanaten gewoon aan hun trekken komen. Dus ervaar het ultieme wintersportgevoel in de zomer, met ook nog eens een dikke korting.

Bestel tickets Snowplanet met korting

Bestel tickets Skidôme met korting

Ook leuk én met airco: