Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

Pannenkoekenwandeling rond Lage Vuursche

Pannenkoekenwandeling rond Lage Vuursche

Buitenverblijven, parktuinen en kastelen – een wandeling rond Lage Vuursche wordt al gauw een vorstelijk ommetje. Maar uiteindelijk zitten we allemaal aan dezelfde dis: een royale pannenkoek!

Prijsvraag Wildlands

Prijsvraag Wildlands

In WILDLANDS staat een nieuw avontuur te wachten! Kom jij de bouw volgen en vloggen voor Land van ANWB? Geef je op en maak kans op een exclusief kijkje op de bouw.

Dordrecht, tips

Dordrecht, tips

Snoepige antiekwinkels, cafés waar je graag nog eens terugkomt en het fluisterstille natuurgebied Biesbosch. Zeventien tips voor Dordrecht!

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Wie kent ze niet (of eigenlijk, wie heeft ze niet) een foto met aan de rand twee voetjes. Op een strandstoel, of juist in de sneeuw. Upload je foto en maak kans op een action cam.

Sterren kijken

Sterren kijken

De lange, donkere wintermaanden zijn ideaal voor sterrenkijken. Sterrendeskundige Govert Schilling vertelt er graag over. ‘Als je die gigantische sterrenhemel ziet, besef je je dat ons piepkleine planeetje niets voorstelt.’

Vietnam

Vietnam

Als we de Mekongdelta niet hebben gezien, zijn we niet in Vietnam geweest. En hópla… we reizen naar de zuidelijke Mekongdelta, de wonderbaarlijke waterwereld met kleurrijke markten, woonboten, eilandjes en honderden riviertjes.

winterwandelroutes

winterwandelroutes

Juist als het buiten lekker fris is, moet je gaan wandelen. Want wat is er lekkerder dan een hap frisse lucht en een koude neus? Hier vind je de 10 allermooiste winterwandelingen in Nederland.

Autoroute Ierland

Autoroute Ierland

Torenhoge kliffen, verborgen stranden en woeste baaien. Alles wat de Ierse Atlantische kust adembenemend maakt, is de autoroute Wild Atlantic Way.

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.

Ook daarom ben je lid