Kampioenoverzicht

Zoeken

11 nieuwsberichten

 1. Maak je eigen winter kijkdoos

  Maak de allermooiste winter kijkdoos met wilde dieren.

 2. Fietsen langs de Elbe: zes tips

  Een cadeautje voor liefhebbers van geschiedenis. Zo mag je de mooie rivier deElbe, die dwars door Duitsland slingert, best noemen. Ga lekker struinen inporseleinstad Meissen. Of bezoek de slotkerk waaraan Luther zijn 95 stellingenspijkerde.

 3. Kastelenroute Duitsland

  De Kastelenroute begint in het stadscentrum van Mannheim en eindigt 1200 kilometer verderop in Praag. Maar je kunt natuurlijk ook stukjes van de route rijden. Vanaf Utrecht is het net geen 500 kilometer rijden naar de romantiek. De redactie van de Kampioen bezocht een aantal leuke adressen langs deze route.

 4. Bloemenknutsels

 5. Knutsel een vliegtuig

  Bouw je eigen vliegtuig van papier, hout, Lego of welk materiaal dan ook. De maker van het mooiste vliegtuig wint een reis voor vier personen naar Florida!

 6. Autoschade

  Een allrisk autoverzekering heb je niet voor niets. Schade? De verzekeringdekt de kosten! Maar soms is het slimmer zélf de kosten van herstel te betalen.

 7. Dr. Hoe: Hoe kom ik van mijn vliegangst af?

  1 op de 4 Nederlanders heeft last van vliegangst. Bij de een is die angst zohevig, dat een vliegreis uitgesloten is. De ander vliegt wel, maar altijd metpijn in zijn buik. In deze Dr. Hoe geven we je een aantal praktische tips om vanje vliegangst af te komen.

 8. De nachtdienst van de Wegenwacht

  Een politievoertuig heeft hulp nodig van de wegenwacht, een tankt de verkeerde brandstof en een loos alarm? Lees wat de wegenwacht mee maakt in de nacht..

 9. Onnederlands Nederland

  We zoeken onnederlandse foto's van Nederland.

 10. Snuffelen op de antiekmarkt in Temploux

  Temploux? Nooit van gehoord! Onderschat dit Waalse stadje dichtbij Namen niet, want jaarlijks tref je hier de grootste brocantemarkt van België. 6(!) kilometer snuffelplezier. We geven 8 tips.