Kampioenoverzicht

Zoeken

6 nieuwsberichten

 1. De tien leukste skigebieden met kinderen

  Hoogte, kilometers, liften. Nuttige informatie bij de keuze van eenskigebied, maar het zegt niets over sfeer, charme en gastvrijheid. Daarom gingenwij op zoek naar de leukste winterresorts voor een top vakantie met het helegezin.

 2. Dwars door de zonnige Algarve

  Volg de Estrada Nacional 125 langs de zuidkust van Portugal. Deze oude weggidst je van spectaculaire baaien naar lome dorpjes en de beste visrestaurants.De Kampioen vertelt je wat de beste plekjes zijn.

 3. Salzburgerland, stad en land

  Hoe combineer je Mozart, Sachertorte en bergwandelingen in één vakantie?Simpel. Ga naar het Salzburgerland. In het hart van Oostenrijk vind je alles watdit land zo charmant maakt.

 4. Mechelen

  Brugge bekeken? Gent gezien? Antwerpen aangedaan? Dan wordt het zoetjes aan tijd om van het Bourgondische Mechelen te proeven.

 5. Istrië, groots genieten voor een klein prijsje

  Zelfs chauvinistische Italianen gaan graag op vakantie naar Istrië. Bij deburen is het gras namelijk echt groener. Ook is het water van de Adriatische Zeehelderder, zijn er veel meer strandjes en het eten is even lekker, maar veelgoedkoper. Ciao Italië, bog Istrië!

 6. Vakantie Cotswolds

  Op zoek naar een streek die sinds die 18de eeuw geen spat is veranderd? De Engelse Cotswolds komt aardig in de buurt.