Kampioenoverzicht

Zoeken

22 nieuwsberichten

 1. TP-Link Power Bank 5200 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de TP-Link Power Bank 5200 mAh.

 2. ISY (MediaMarkt) Mobile Powerbank IAP 2203 5200 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de ISY MediaMarkt) Mobile Powerbank IAP 2203 5200 mAh.

 3. GP Powerbank Mobile Charger 5000 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de GP Powerbank Mobile Charger 5000 mAh.

 4. Intenso Powerbank S5000

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Intenso Powerbank S5000.

 5. Mophie Powerstation 6000 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Mophie Powerstation 6000 mAh.

 6. Fresh ‘n Rebel Powerbank 6000 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Fresh ‘n Rebel Powerbank 6000 mAh.

 7. Hema Powerbank 5000 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Hema Powerbank 5000 mAh.

 8. Voltcraft PB-15 Powerbank 5200 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Voltcraft PB-15 Powerbank 5200 mAh.

 9. Anker PowerCore Slim 5000

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Anker PowerCore Slim 5000.

 10. Xtorm Power Bank Air 6000 mAh

  Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. We hebben er zestien getest. Dit is het testresultaat van de Xtorm Power Bank Air 6000 mAh.