Kampioenoverzicht

Zoeken

25 nieuwsberichten

 1. Test: 10 dashcams, 2015

  Steeds vaker zie je ze hangen aan een voorruit: dashcams. Maar wat heb je eigenlijk aan zo’n camera? En welke is de beste? De Kampioen doet een test.

 2. Versnellingsbak

  Net als een racefiets heeft een auto ook een aantal tandwielen vanverschillende grootte. Alleen zitten ze bij een auto niet open en bloot aan hetaangedreven wiel, maar zijn ze ondergebracht in de versnellingsbak. Maar hetprincipe is hetzelfde: bij een bepaalde snelheid een optimale trekkrachtoverbrengen op de wielen.

 3. Test: 6 bolderkarren - Beachtrekker Life

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretparkof strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’. Dit is hettestresultaat van de Beachtrekker Life. 

 4. Test: 6 bolderkarren - Berg L

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretpark of strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’. Dit is het testresultaat van de Berg L.

 5. Test: 6 bolderkarren, 2015 - Pinolino Til

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretpark of strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’. Dit is het testresultaat van de Pinolino Til.

 6. Test: 6 bolderkarren - Travel & Co opvouwbare bolderkar

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretpark of strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’. Dit is het testresultaat van de Travel & Co opvouwbare bolderkar.

 7. Test: 6 bolderkarren - Puky H 25 Ceety

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretparkof strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’. Dit is hettestresultaat van de Puky H 25 Ceety.

 8. Test: 6 bolderkarren - MacSports MacWagon Luxe (met luchtbanden)

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretparkof strand. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’. Dit is hettestresultaat van de MacSports MacWagon Luxe (met luchtbanden).

 9. Test: 6 bolderkarren, 2015

  Het is een oer-Hollands fenomeen: zo’n bolderkar voor camping, bos, pretpark of strand. Traditioneel zijn ze groot en van hout, maar door de komst van opvouwbare modellen maken deze pakezels met wieltjes een comeback. De Kampioen test er zes: zowel opvouwbaar als ‘gewoon’.  

 10. Tips voor de Franse Elzas

  Rollende wijnvelden, stoere kastelen, watertandend lekkere restaurants endromerige dorpen. Dat vind je allemaal in de Franse Elzas. De Kampioen tipt alleplekken die je niet mag missen.