Campingtafels

Grote tafels, kleine tafels, lichtgewicht modellen en bijzettertjes, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. De eenvoudigste soort heeft een rechthoekig blad met twee uitklapbare 'slee'-poten. Deze poten zijn niet in hoogte te verstellen, zodat de tafel op oneffen terrein wat wankel kan staan. Een model met verstelbare poten is dan een betere keus.

De grootte van de tafel is afhankelijk van het aantal personen dat er aan moet zitten. Maar je bent ook gebonden aan de hoeveelheid ruimte in de tent of voortent. Als je al stoelen hebt, houd dan tevens rekening met de hoogte van de tafel. De stoelen moeten er onder passen.

Afhankelijk van het vervoermiddel waarmee je reist, kan het gewicht een rol spelen. En de afmetingen in ingeklapte toestand. Grotere tafels hebben vaak een scharnier in het blad, zodat ze minder ruimte in beslag nemen.

Picknicktafel

Populair bij gezinnen met kinderen is de picknicktafel. Klap je 'm uit, dan komen er tegelijkertijd vier zitjes tevoorschijn. Heel comfortabel is zo'n tafel overigens niet. Hij is vrij laag. En doordat de zitjes vast met de tafel verbonden zijn, houdt het zitcomfort niet over. Als speeltafel voor de kinderen is hij ideaal.

Zoek een campingtafel in de webwinkel

In onze webwinkel vind je verschillende soorten campingtafels. Zo hebben we kleine bijzettafeltjes en stevige aluminium campingtafels.

Campingtafels in de webwinkel