Gasfles vullen in Nederland

Gasvulstations

Heb je een gasfles en vraag je je af waar je die kunt vullen in Nederland? De ANWB heeft alle gasvulstations, anno 2016, in een kaart gezet.

Gasvulstations voor propaangas (soms ook autogas (LPG)) zijn er minder dan omruilpunten. De gasvulstations beschikken over een vulinrichting voor flessen tot maximaal 12 kg gasinhoud, soms tot maximaal 5 kg. Alleen flessen die je eigendom zijn mogen hier worden gevuld. De stations hebben onderling ook afgesproken geen gasflessen van elkaar te vullen. Voor die gasflessen ligt de verantwoordelijkheid voor onderhoud, herkeuring en vullen namelijk bij de leverancier van de fles. Gasvulstations hebben doorgaans ook een flink gevarieerd assortiment ruilflessen op voorraad. Ruiladressen vind je verder via de website van je gasflesleverancier.

Hier kun je je gasfles vullen in Nederland


Ontbreekt er nog een gasvulstation?

Deze kaart met gasvulstations is samengesteld door lezers van de Kampeer & Caravan Kampioen. Aanvullingen of wijzigingen zijn altijd welkom. Je kunt ze doorgeven via kck@anwb.nl. Ze worden dan aan deze kaart toegevoegd.

Bekijk meer informatie over gasflessen

Gasfles kopen? Gebruik de handige vergelijkingstabellen!
Hulp bij het kiezen van een gasfles