Campings langs de route Harwich - Belfast

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Harwich naar Belfast? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Lowther

Afstand vanaf Utrecht: 971 km

De camping ligt aan de rivier de Lowther, in een parkachtig bos. Het terrein grenst aan de tuinen van kasteel Lowther. De ondergrond van de standplaatsen is deels grind, deels gras. Elk sanitairgebouw beschikt over een badkamer met ligbad. Er loopt een wandel- en fietspad van de camping naar het kasteel.

Bekijk deze camping

2. Braids Caravan Park

Afstand vanaf Utrecht: 1023 km

Rechthoekig naar boven oplopend terrein dat alleen toegankelijk is voor campers en caravans. De aan straatjes gelegen standplaatsen bevinden zich deels op gras, deels op grind. De passantencamping ligt vlak bij het centrum van het dorp en het beroemde Gretna Green, waar men nog steeds op grote schaal in de 'smederij' trouwt.

Bekijk deze camping

3. Cressfield Caravan Park

Afstand vanaf Utrecht: 1037 km

Vlak terrein met uitzicht op de omringende heuvels. De camping, die geschikt is voor passanten richting het noorden of het zuiden, beschikt over verharde plaatsen voor caravans. Tentkampeerders hebben gras als ondergrond. In de rivier de Meinwater kan men vissen. Vergunning is verkrijgbaar in Annan. De camping heeft combisanitair, waarvan één met ligbad.

Bekijk deze camping

4. Camping Sands of Luce

Afstand vanaf Utrecht: 1166 km

De camping met een open karakter ligt in een duinlandschap. De standplaatsen voor toeristen liggen op een grote, door een weg gesplitste weide en op een hoger gelegen terrein. Hier heeft men weids uitzicht over Luce Bay. Op het terrein zijn een eigen pub, The Lighthouse Bar, en een beveiligde werf waar campinggasten tijdens hun verblijf gratis hun boot kunnen stallen.

Bekijk deze camping

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? We testten 127 tankstations langs de Route du Soleil en de Linksrheinische route.

De uitslag vind je hier