Campings langs de route Dover - Manchester

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Dover naar Manchester? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Wolvey Villa Farm

Afstand vanaf Utrecht: 670 km

Het rechthoekige, open terrein ligt bij een boerderij en wordt omzoomd door heesters en enkele bomen. De standplaatsen bevinden zich er op het gras, binnen de ringweg. Daarnaast zijn er ook nog enkele standplaatsen met een harde ondergrond. Naast het kampeerveld treft u een visvijver en een terrein voor golfers om te putten aan.

Bekijk deze camping

2. High Onn Caravan and Motorhome Club Site

Afstand vanaf Utrecht: 764 km

Deze rustige camping kijkt deels uit over het typisch Engels platteland van de Wrekin and Shropshire Hills. De camping heeft GEEN sanitair, wel voldoende watertappunten, plaatsen om afvalwater te lozen en chemische toiletten. De verharde plaatsen liggen op kampeervelden die deels beschut worden door middelhoge loofbomen. De rustige wegen rondom zijn geliefd bij fietsers en langs het Shropshire Union Canal is het prima wandelen. Bij de camping kun je fiets- en wandelroutes krijgen.

Bekijk deze camping

3. Royal Vale Caravan Park

Afstand vanaf Utrecht: 827 km

Dit terrein is vrij nieuw. De velden zijn open en de middelhoge bomen bieden weinig beschutting. Rondom ligt het platteland van Cheshire. Vlakbij zijn het oude stadje Knutsford en het historische dorp Holmes Chapel. De camping is alleen toegankelijk voor volwassenen. 

Bekijk deze camping

4. Harbury Fields Farm Touring Park

Afstand vanaf Utrecht: 670 km

Dit kleine, open kampeerterrein ligt naast een boerderij en heeft vrij uitzicht op het platteland rondom. De meeste plaatsen zijn verhard. De camping is omringd door een lage heg, her en der staan enkele kleine bomen. De streek is ook wel bekend als Shakespeare Country.

Bekijk deze camping

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? We testten 127 tankstations langs de Route du Soleil en de Linksrheinische route.

De uitslag vind je hier