Campings langs de route Dover - Glasgow

Boeken met korting door je ANWB Kampeerkaart CKE

Wil je lekker uitgerust aankomen op je vakantiebestemming? En volg je de route van Dover naar Glasgow? Boek dan eenvoudig een camping langs deze route. We hebben 4 campings langs de route geselecteerd.

1. Camping Fangfoss Park

Afstand vanaf Utrecht: 856 km

Het onregelmatig gevormd terrein, gelegen bij een voormalig spoorwegstation, is verdeeld in verschillende kampeerveldjes. Een aantal standplaatsen is verhard.

Bekijk deze camping

2. Durham Grange Caravan and Motorhome Club Site

Afstand vanaf Utrecht: 920 km

De camping bestaat uit deels vlak en deels licht hellend grasland dat in natuurlijke staat wordt gehouden. Het terrein is door middel van struiken verdeeld in verschillende velden met standplaatsen. Er is een weids uitzicht over de heuvels. De camping ligt tussen twee drukke wegen. Reserveren wordt in het hoogseizoen geadviseerd. Gunstige ligging ten opzichte van de veerboot van en naar Newcastle.

Bekijk deze camping

3. Camping and Caravanning Club Site Moffat

Afstand vanaf Utrecht: 1071 km

Veel grasvelden bevinden zich tussen de standplaatsen op deze langwerpige camping. Die standplaatsen liggen deels op grind en deels op gras. Een visvergunning voor de rivier de Annan is te verkrijgen in Moffat. Ook is een vergunning vereist om te kunnen vissen in de visvijver die behoort bij het naast de camping gelegen Hammerlandscentre.

Bekijk deze camping

4. Cressfield Caravan Park

Afstand vanaf Utrecht: 1037 km

Vlak terrein met uitzicht op de omringende heuvels. De camping, die geschikt is voor passanten richting het noorden of het zuiden, beschikt over verharde plaatsen voor caravans. Tentkampeerders hebben gras als ondergrond. In de rivier de Meinwater kan men vissen. Vergunning is verkrijgbaar in Annan. De camping heeft combisanitair, waarvan één met ligbad.

Bekijk deze camping

Heb je geen zin om je kampeermiddel voor 1 nacht op te zetten en af te breken? Bekijk dan onze lijst met hotels langs de route.

Hotels langs de route


Tankstations langs de route

Wil je onderweg weten bij welke tankstations je het beste kunt stoppen en welke je beter over kunt slaan? We testten 127 tankstations langs de Route du Soleil en de Linksrheinische route.

De uitslag vind je hier