CKE exclusieve aanbiedingen

Snel naar:

Camping De Wildhoeve

Camping de Wildhoeve is de perfectie plek om je vakantie te vieren. Gelegen aan de rand van het Kroondomein op de Veluwe, omringd door het wild en de natuur. Deze ANWB Top camping is autovrij en speels ingericht. Zo zijn er staanplaatsen op velden van verschillende grootte en plaatsen aan straatjes. Door hoge bomen en begroeiing is er veel schaduw en privacy.

Het arrangement is voor 2 personen in de periode van 6 juni tot 8 juli 2017 en van 26 augustus tot 1 oktober 2017 te boeken. Het arrangement is een verblijf voor 3 nachten met eigen kampeermiddel. Bij aankomst word je ontvangen met welkomstdrankje in de Brasserie. Verder wordt er een bezoek gebracht aan Kasteel de Cannenburgh en museumboerderij Hagendoorns Plaatse.

Bestel hier voor slechts € 99,- voor 2 personen

Bekijk en boek dit arrangement

VOL = VOL

Bourgondische kastelencamping

Camping Château le Verdoyer ligt in het noordelijke deel van de Dordogne, ook wel de Périgord Vert genoemd met groene bossen en kleine meren in het Parc Naturel Regional Périgord-Limousin. De camping is een mooie mix van comfort, natuur, intimiteit, activiteit en ontspanning.

Camping Château le Verdoyer is jarig en viert graag haar 30-jarige jubileum. Daarom kun je hier terecht voor een verblijf van 3 nachten met je eigen kampeermiddel. Je ontvangt hier een feestelijk menu Gourmand met 1 fles Bergerac. Het arrangement is te boeken in de weekenden vanaf 22 april t/m 08 juli 2017 en tussen 19 augustus en 30 september 2017. 

Bestel hier voor slechts € 99,- voor 2 personen

Bekijk en boek dit arrangement

VOL = VOL