Met CKE krijg je korting op campings

Met Camping Key Europe heb je korting en voordeel in het laag- en hoogseizoen en op standplaatsen en huuraccommodatie:

1. Vast laag tarief in voor- en naseizoen

Met z’n tweetjes kampeer je in het laagseizoen al vanaf € 11,- per nacht.

2. Percentage korting in het hoogseizoen

Ook gezinnen die in de schoolvakanties kamperen, genieten optimaal van de voordelen van Camping Key Europe.

3. Met korting een bungalowtent, stacaravan of chalet huren

Heel aantrekkelijk voor campinggasten die het comfort van een kant- en-klaar onderkomen verkiezen.

4. Speciale aanbiedingen

Zoals 7 overnachtingen= 6 betalen of 10% korting bij een verblijf van 7 nachten.

Kamperen voor een vast laag bedrag in het laagseizoen

Een camping kan voor CKE-houders een vast laag tarief in laagseizoen hanteren. Dat houdt in: all-in tarief per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats en/of kampeermiddel[1], elektriciteit (minstens 5kWh), eenmaal douchen per persoon, 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW. Tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen. Andere bijkomende kosten kun je apart afrekenen. Bij niet-Eurolanden kan het voorkomen dat een bedrag niet is afgerond op hele euro’s. Dit is het gevolg van het omrekenen naar euro’s van de valuta van het betreffende land. Je moet dit bedrag zien als een indicatie, op de camping berekent men het exacte bedrag.

Met Camping Key Europe ook korting in juli en augustus

Er zijn andere kampeerkaarten waarmee je voordelig kampeert in voor- en naseizoen, maar alléén met de Camping Key Europe krijg je op veel campings ook korting in juli en augustus! Kortingspercentages variëren van 5% tot wel 30% over het tarief per nacht voor 2 volwassenen, standaard staanplaats en/of kampeermiddel, elektriciteit (minstens 5kWh), eenmaal douchen per persoon, 1 hond wanneer huisdieren zijn toegestaan en incl. BTW. Tarief is exclusief eventuele reserveringskosten, toeristenbelasting en andere overheidsheffingen.

Ook korting op huuraccommodatie

Met de CKE-kaart krijg je op veel campings ook korting als je een ingerichte tent, stacaravan of bungalow huurt. Minimaal 5% korting op de huureenheid inclusief prijs per persoon. Bijkomende kosten/services (bijv. boekingskosten, parkeerkosten, linnengoed, televisie, schoonmaak of toeristenbelasting) mogen tegen het normale tarief in rekening worden gebracht.

Speciale aanbiedingen in laag- en/of hoogseizoen staanplaats en huuraccommodatie

Campings kunnen speciale aanbiedingen doen voor staanplaatsen en/ of huuraccommodaties, die afwijken van de kortingen aangeboden onder 1 tot en met 3. Speciale aanbiedingen kunnen zijn:

7 =6, 14= 12, 10% korting bij een verblijf van een week etc.

Let op:

CKE-kortingstarieven gelden voor de standaard kampeerplaatsen en zijn niet altijd van toepassing op alle (typen) plaatsen en huuraccommodaties.

Een standaard kampeerplaats en/of kampeermiddel kan bestaan uit: auto + tent, auto + vouwwagen, auto + caravan + voortent of camper + luifel.

Als bij een camping meerdere aanbiedingen (Hoog, Laag, Huur, Special Deal) worden vermeld, is slechts één aanbieding geldig. Informeer altijd bij boeking of bij de receptie van de camping naar de geldende aanbieding.

Waar vind ik de deelnemende campings?

Er zijn drie manieren om te zien welke campings meedoen met CKE:

1. ANWB Voordeel Campinggids

Alle deelnemende campings zijn opgenomen in de ANWB Voordeel Campinggids. Deze gids wordt gratis verstrekt bij een abonnement op CKE.

2. anwbcamping.nl

Op anwbcamping.nl zijn alle campings overzichtelijk eergegeven in het thema CKE. Wanneer de camping boekbaar is, wordt (indien mogelijk) de korting in de prijs verrekend. Zo kun je makkelijk en snel een camping met voordeel boeken.

Link opnemen: https://www.anwbcamping.nl/thema/camping-key-europe

3. ANWB Camping app

Nieuw dit jaar is de gratis toegang tot de ANWB Camping app. Met je CKE-lidmaatschapsnummer (of unieke code uit de ANWB Voordeel Campinggids) kun je een compleet overzicht van maar liefst 9.000 campings gratis downloaden. Inclusief de voordeelcampings uit deze gids. Ga voor Apple naar de App Store en voor Android naar Google Play Store en zoek op ‘ANWB Camping’. Ga vervolgens naar het menu (linksboven) en klik op ‘ontgrendelen’. Hier kun je je CKE-lidmaatschapsnummer invoeren en de campings ontgrendelen met je CKE-lidmaatschapsnummer. De CKE-campings in de app bevatten kortingspercentages en/of – bedragen en de periode waarin deze korting geldt.