CKE-Premiumship: voordelen en deelnemende campings

Flexibel boeken

Het CKE-Premiumship (onderdeel van CKE) is een samenwerkingsverband met Nederlandse kwaliteitscampings van 4-sterren of meer die flexibiliteit bieden bij boeking. Kamperen geeft je vrijheid en met dit pakket aan extra’s opties houd je die vrijheid. Ook als je al een boeking gemaakt hebt. 

Het CKE-Premiumship bestaat uit de volgende bouwstenen

 1. Geen boekingskosten
  Campings die aangesloten zijn bij het Premiumship rekenen geen boekingskosten.
 2. Gemak bij inchecken
  De registratie op de camping gaat snel en eenvoudig. De CKE-kaart bevat al jouw persoonlijke gegevens. De camping controleert en registreert je gegevens in het systeem. Het inchecken is door het werken met een cardreader een fluitje van een cent.
 3. Eerder vertrek met terugkom mogelijkheid
  Valt het weer tegen of heb je een andere reden om eerder te vertrekken? Dat kan: je kunt de tweede helft van het verblijf eerder vertrekken. Als je in het hoogseizoen op de camping verblijft, krijg je een tegoedbon van de camping met overnachtingen die je in het laagseizoen (1 januari t/m 30 juni en 1 september t/m 31 december) kunt besteden. Onder de tweede helft wordt verstaan, de dagen na het volledig verstrijken van de eerste helft. De tegoedbon bevat het aantal nog niet genoten overnachtingen en de geldigheid van de tegoedbon (maximaal twaalf maanden).

  In de situatie dat je 14 dagen hebt geboekt, begint de tweede helft vanaf de 8e dag en indien je 15 dagen hebt geboekt, begint de tweede helft ook vanaf de 8e dag.
 4. Geld terug bij annuleren tot 30 dagen voor aankomst
  Zonder opgaaf van reden kun je als CKE-lid tot 1 maand vóór aankomst op de camping annuleren. De camping stort het geld terug en houdt € 10 administratiekosten in.

Gebruikmaken van CKE-Premiumship?

Wil je gebruikmaken van deze opties bij boeking? Dat kan, als je in het bezit bent van een CKE-kaart. Bij boeking bij ANWB of de camping zelf dien je je CKE-lidmaatschapsnummer in te vullen en als je op de bonnefooi gaat, dien je de kaart aan de receptie te tonen. Let wel, alleen als je vooraf kenbaar hebt gemaakt dat je gebruik wilt maken van het Premiumship, heb je recht op bovenstaande opties.

Bekijk de deelnemende campings