Activeer je CKE-kaart

ANWB Camping Voordeel Pakket in de losse verkoop gekocht? Dan heb je de ANWB Voordeel Campinggids in bezit. Wil je gebruik maken van alle CKE-voordelen dan moet je alleen nog de persoonlijke gratis kortingskaart activeren.

Vraag je gratis CKE-kaart aan. Daarvoor dien je een unieke code in te voeren. Deze is te vinden op de achterzijde van het activatiekaartje op de cover van de ANWB Voordeel Campinggids. De code kan eenmalig gebruikt worden om je gepersonaliseerde kaart te laten maken.

Goed om te weten: je dient de gegevens in te vullen zoals deze exact in je paspoort of identiteitskaart staan. De kaart kun je anders namelijk niet gebruiken als legitimatiekaart.

Activeer je CKE kaart dan hier.

Woon je in het buitenland, dan kun je hier je gratis CKE-kaart activeren, volgens dezelfde wijze. Na het invullen van alle gegevens wordt je CKE-kaart toegestuurd. Woon je in Belgie dan wordt je kaart toegestuurd via Pasar, onze partner in België.

ANWB-lid: direct op vakantie met CKE?

Vraag eerst op deze pagina je CKE-kaart aan. Ga vervolgens naar één van de ANWB winkels. Als ANWB-lid krijg je dan een tijdelijke pas mee. Vergeet niet je paspoort of identiteitskaart mee te nemen, de bevestiging na activeren én je losse activatiekaartje dat bij de gids zit.