CKE-abonnement aanvragen

CKE-abonnement aanvragen 

Voordeel Campinggids al gekocht? Activeer je CKE-kaart dan hier.

Waarom Camping Key Europe?

  • De CKE is je legitimatiebewijs op de camping, je hoeft je paspoort niet af te geven.
  • De CKE vergemakkelijkt en versnelt het inchecken op campings.
  • Kortingen tot wel 20% op ruim 3.000 campings in het hoogseizoen én het laagseizoen.
  • Gratis WA-verzekering voor (letsel)schade aan derden tijdens je verblijf op de camping.
  • De CKE is ook geldig in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland; een aparte kampeerkaart is in deze landen niet meer nodig.

Abonneren op CKE

Een abonnement op Camping Key Europe kost slechts € 9,95 per jaar voor ANWB-leden (niet-leden betalen € 10,95 per jaar). Bij een CKE-abonnement ontvang je de ANWB Voordeel Campinggids gratis. Nieuw dit jaar is de gratis toegang tot de ANWB Camping app. Met je CKE-lidmaatschapsnummer kun je een compleet overzicht van maar liefst 9.000 campings downloaden.

De online verwerking van de aanvraag duurt maximaal 8 werkdagen. Liever niet online een abonnement afsluiten? Ga dan naar één van de ANWB winkels en sluit daar een abonnement af. Als ANWB-lid krijg je de pas dan meteen mee. Vergeet je paspoort niet mee te nemen naar de winkel voor het legitimatiegedeelte van de pas. 

CKE-abonnement aanvragen

Geldigheid van de CKE

De CKE-kaart is een jaar, dus 12 maanden, geldig, vanaf het moment dat je abonnement in gaat. De CKE-kaart is voorzien van een geldigheidsdatum. In plaats van het jaartal staat er 'valid thru the end of: 12/17'. Dat houdt in dat je pas geldig is tot eind december.

De CKE is alleen geldig:
-    als de geldigheidsdatum niet verlopen is;
-    als alle gegevens op de kaart duidelijk leesbaar en correct gespeld zijn;
-    als de velden paspoortnummer en handtekening op de achterkant zijn ingevuld.

Wanneer er geldige gegevens van je paspoort of identiteitsbewijs bij ons bekend zijn, hebben we deze afgedrukt op de voorzijde van de kaart. Wil je je gegevens aanvullen? Klik hier.

Eenmalige CKE is ook mogelijk

Het is mogelijk om CKE voor een jaar uit te proberen, zonder een abonnement af te sluiten. Je kunt in de ANWB-winkel, boekhandels en  webwinkel een Camping Voordeel Pakket aanschaffen. Het Camping Voordeel Pakket bestaat uit de ANWB Voordeel Campinggids, gratis kampeerkaart Camping Key Europe en gratis toegang tot de ANWB Camping app. Te koop voor ANWB-leden voor € 12,95 en voor niet-leden € 13,95.

Meer informatie

Ben je al in het bezit van een Camping Voordeel Pakket?

Dan is het noodzakelijk om je CKE-kaart te activeren om gebruik te kunnen maken van alle CKE-voordelen.