Het Camping Voordeel Pakket 2017

Kamperen wordt nog leuker met het Camping Voordeel Pakket, bestaande uit de ANWB Voordeel Campinggids, de gratis kampeerkaart Camping Key Europe (kortingskaart en vervangend legitimatiebewijs – hét alternatief voor je paspoort) en gratis toegang tot alle campings in de app ANWB Camping. Ruim € 100 voordeel!

Het pakket is op diverse manieren aan te schaffen

Het Camping Voordeel Pakket, bestaande uit ANWB Voordeel Campinggids, een CKE-kaart en gratis toegang tot de voordeelcampings in de app ANWB Camping kun je op diverse manieren aanschaffen:

Losse verkoop voor € 12,95 (niet-leden € 13,95)
Direct bestellen

Abonnement voor € 9,95 per jaar

Het voordeel van een abonnement is dat je jaarlijks een nieuwe CKE-kaart, de ANWB Voordeel Campinggidsen en toegang tot de app krijgt.
CKE-abonnement aanvragen | Meer informatie

Voordeel Campinggids al gekocht?
Activeer je CKE-kaart

Keuze uit ruim 3.000 campings met voordeel

In de ANWB Voordeel Campinggids 2017 staat het voordeel voor kampeerders centraal, net als de online boekingsmogelijkheid via anwbcamping.nl. Kampeerliefhebbers hebben de keuze uit ruim 3.000 campings door heel Europa. Om in aanmerking te komen voor de korting is een CKE-kaart vereist, die erbij zit. De ANWB Voordeel Campinggids 2017 bestaat dit jaar uit één gids en vervangt  de vertrouwde ANWB Campinggidsen 1 en 2 en de Camping Key Europe Voordeelgids.

Campings overzichtelijk op de kaart

De gids geeft met handige overzichtskaarten per land de campings weer. Informatie over een camping is gemakkelijk terug te vinden: welk CKE-voordeel de camping biedt in het laag- en hoogseizoen en op staanplaatsen en huuraccommodaties, de (online) adresgegevens, en de gps-coördinaten.

Symbolen maken snel duidelijk of er bijvoorbeeld een zwembad, animatie of WIFI is en of honden welkom zijn. Een groot aantal campings is online te boeken via een directe link naar anwbcamping.nl.

ANWB geeft kampeerders al meer dan 75 jaar kampeerinformatie en inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan de Kampeer & Caravan Kampioen, de campinggidsen, de campingcard Camping Key Europe, de online boekingsportal anwbcamping.nl, de app ANWB Camping en anwb.nl/kamperen. Daarnaast biedt de ANWB interessante kampeerproducten, zoals ANWB-verzekeringen.