Kampeeragenda 2019: beurzen en evenementen

September en oktober

Op zoek naar inspiratie voor je volgende kampeerreis of wil je weten welke nieuwe modellen carvavans, campers, vouwwagens en (voor)tenten er zijn? Bekijk dan onderstaande evenementen en meld je aan.

September

Camperbeurs Hardenberg

27 t/m 29 september - Evenementenhal Hardenberg
Ben jij geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), wil je meer informatie over het huren van een camper of ben je op zoek naar een bedrijf die jouw droomcamper kan ontwerpen? Kom dan naar de Camperbeurs in Hardenberg. Bij je ticket krijg jij na aanmelding bovendien de mogelijkheid om helemaal gratis met jouw camper te komen overnachten op het buitenterrein. Bestel hier je tickets.

Camperreizen informatiedag

28 september - ANWB Winkel Alkmaar
Wegens succes organiseert de ANWB in samenwerking met The Travel Club en Travelhome zaterdag 28 september tussen 10.00-16.00 uur weer een camperdag, inclusief Amerikaanse/Canadese camper voor de deur van de ANWB winkel in Alkmaar! Voor informatie, vragen of een offerte/boeking kunt u deze dag bij onze reisspecialisten terecht. En u kunt natuurlijk de Amerikaanse/Canadese camper bezichtigen.

Oktober

ANWB kampeerreismarkt

6 oktober - ANWB hoofdkantoor, Den Haag
Wil je kennismaken met het reisaanbod van Kampeerreizen? Op reis met eigen caravan, vouwwagen of camper. Dichtbij of juist ver weg? Georganiseerd of met meer vrijheid? Meld je aan voor de gratis Kampeerreismarkt in Den Haag en ontvang van ervaren reisbegeleiders advies wat het beste bij je past. Je kunt je ook inschrijven voor een of meerdere presentaties die je kunt bijwonen. 
Meld u hier gratis aan

Kampeer en caravan jaarbeurs

9 t/m 13 oktober - Jaarbeurs Utrecht
Nieuwe modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor)tenten: dat is de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Maar er zijn nog veel meer redenen, zoals diverse workshops over kampeeraccessoires en alles over winterkamperen. Er is zelfs een speciale beurscamping. 
Bestel hier je kaarten.

Andere leden bekeken ook