Verkiezing Caravan en Camper van het Jaar

Kampeerders gezocht voor de jury

Ben je een kampeerder? Heb je enige ervaring met caravans of campers? Heb jij een mening over de meest praktische indeling, handigheidjes, comfort en techniek? Geef je dan op als jurylid voor de verkiezing Caravan en Camper van het Jaar 2019!

De jaarlijkse onderscheiding voor de meest innovatieve caravan en camper is een initiatief van ANWB Kamperen. Een vakjury van journalisten met ruime ervaring en inzicht in de volledige caravan- en campermarkt én kampeerders (ervaringsdeskundigen!) bepalen de uiteindelijke winnaars. Dus geef je op om deel uit te maken van de jury!

Je gaat op zaterdag 25 augustus 2018 een dag gratis naar de Caravan Salon in Düsseldorf om daar een voorselectie van nieuwe caravans of campers te beoordelen. Aan het einde van de dag kies je samen met de andere juryleden de winnaar. De winnende caravan en camper worden op 10 oktober 2018, op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te Utrecht, bekendgemaakt.

Voorwaarden voor deelname:

  • Je bent een kampeerder (caravan of camper)
  • Je bent beschikbaar op zaterdag 25 augustus 2018
  • Je bent lid van de ANWB
  • Je kunt je mening goed verwoorden

Geef je op via kamperen@anwb.nl. Reageer vóór vrijdag 13 juli 2018. Vermeld je naam, leeftijd en lidmaatschapsnummer.

Geef in het kort een motivatie waarom jij vindt dat je in de jury moet zitten. Geef tevens je voorkeur aan als jurylid voor de Caravan van het Jaar óf als jurylid voor de Camper van het Jaar. Onder de inschrijvingen worden per categorie twee juryleden geselecteerd. Deelnemers ontvangen bericht vóór vrijdag 20 juli 2018. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Juryleden krijgen een reiskostenvergoeding en gratis toegangskaarten (voor 2 personen) voor de Caravan Salon te Düsseldorf (geldig op 25-8-2018)  en de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te Utrecht (geldig op 10-10-2018).