Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017 in Hollandse sferen

€ 2,- korting voor ANWB-leden

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) staat van 11 tot en met 15 oktober in het teken van Nederland. Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de KCJ uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is Nederland favoriet.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is dé plek om je te oriënteren én om te ontdekken. Want ben je een startende kampeerder? Denk dan eens aan het huren van een camper of tent om zo een eerste kampeervakantie te ervaren. Ben je helemaal doorgewinterd en trek je er vaak op uit? Of wil je wel op kampeervakantie, maar je weet alleen nog niet met welke caravan of vouwwagen? In Utrecht zie je alles. Van ruime familietenten tot daktenten die in een mum van tijd staan. Superluxe campers inclusief scooterruimte en stoere vouwwagens met allemaal slimme opbergkastjes. Comfortabele caravans en schattige vintage modellen, je vindt het allemaal.

Nog veel meer

Op de KCJ is een hal vol handige accessoires en een campingstraatje waar je je kunt oriënteren. Op het middenterrein kun je achteruitrijden met een caravan. Er zijn proefritten met trekauto’s en campers en er is een e-bike fietsparcours. In de hallen vind je gezellige terrassen, een kampeertheater, het pimp-je-caravan-plein en een kidsroute.

ANWB-stand

In hal 7 staat weer een grote stand (standnummer 7.C008) van de ANWB. Daar is van alles te doen. Je kunt er live chatten met experts van de ANWB, leden van het KCK-klusteam zijn aanwezig voor allerlei technische vragen op kampeergebied, je kunt deelnemen aan een kampeerstoelentest en kans maken op mooie prijzen als je de juiste kluiscode raadt en in de kampeerwinkel kun je meteen spullen aanschaffen die je zo gemist hebt op de afgelopen vakantie.

Verkiezing Caravan en Camper van het Jaar

Terug van weggeweest is de verkiezing van KCK Caravan en Camper van het Jaar. De winnaars worden bekendgemaakt op woensdag 11 oktober om 15:00 uur. De feestelijke uitreiking is op het ANWB terras in Hal 7 en uiteraard kun jij als bezoeker daarbij aanwezig zijn. Uiteraard zijn de winnende caravan en camper te bezichtigen op stand 7.C034 in Hal 7.

Met € 2,- korting naar de KCJ

Voor ANWB-leden geldt een aantrekkelijke kortingsactie op de toegang van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. 

Koop je kaartjes bij Land van ANWB